Φως στο Τούνελ: Η Αγγελική Νικολούλη αποκάλυψε ποιος είναι ο “Σωτηράκης”

Φως στο Τούνελ: Η Αγγελική Νικολούλη αποκάλυψε ποιος είναι ο “Σωτηράκης”
Η Αγγελική Νικολούλη mega tv

Οι καβγάδες τους για το αν θα πάνε σε διαφημιστικό διάλειμμα ή όχι είναι... ομηρικοί, αλλά σχεδόν κανείς δεν ήξερε την ταυτότητά του. Τελικά, η Αγγελική Νικολούλη μας σύστησε τον αγαπημένο της σκηνοθέτη, τον "Σωτηράκη".

Φινάλε για τη φετινή σεζόν έκανε η Αγγελική Νικολούλη και το «Φως στο Τούνελ» την Παρασκευή (25/06). Η δημοσιογράφος αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές, στη μνήμη των οποίων σίγουρα έχει χαραχτεί η ένταση της δημοσιογράφου, κάθε φορά που ο Σωτήρης από το κοντρόλ την ενημέρωνε πως πρέπει να πάνε σε διαφημίσεις.

Ενώ τα ρεπορτάζ και οι εξελίξεις γύρω από τα θέματα που ασχολούνταν η Αγγελική εκπομπή και οι συνεργάτες της «έτρεχαν», ο σκηνοθέτης την ενημέρωνε από το ακουστικό πως ήρθε η ώρα για τις διαφημίσεις.

«Ναι Σωτηράκη εντάξει, περίμενε» ή «Διαφημίσεις θες; Πάρε τις!» ήταν ορισμένες από τις αντιδράσεις της Αγγελικής Νικολούλη στον στενό συνεργάτη της.

Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς της ΕΡΤ «Τούρτα της μαμάς» η Χρύσα Ρώπα, η οποία υποδύεται την «Αλεξάνδρα» ακούγεται να λέει στην γυναίκα του εγγονού της ότι θα ήθελε να γνωρίσει τον «Σωτηράκη» που ακούει συνέχεια στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη.

«Τόσα χρόνια Σωτήρη ακούμε και Σωτήρη δεν βλέπουμε!», αναφέρει χαρακτηριστικά η Χρύσα Ρώπα και η Αγγελική Νικολούλη της έκανε τελικά τη χάρη.

Η δημοσιογράφος αποκάλυψε τον Σωτηράκη, όπως τον αποκαλεί η ίδια, μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Στην ανάρτηση, η Αγγελική Νικολούλη παρέθεσε το απόσπασμα από το επεισόδιο στην «Τούρτα της μαμάς» στο οποίο η Χρύσα Ρώπα τονίζει ότι θέλει να δει επιτέλους τον Σωτήρη, ενώ στην συνέχεια δημοσίευσε ένα βίντεο με τον σκηνοθέτη της εκπομπής, Σωτήρη Σπαθάρη, να χορεύει.

Μάλιστα, η Αγγελική Νικολούλη «κλείνει» το βίντεο που ανήρτησε με τη φράση «φιλάκια», που συνηθίζει να λέει όταν δέχεται απειλητικά τηλεφωνήματα κατά της διάρκεια της εκπομπής της.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα