Μαρία Καρλάκη: Συγκλονίζει για την κακοποίηση που βίωνε- “Έφαγα αρκετό ξύλο, έφυγα την 8η φορά”

Μαρία Καρλάκη: Συγκλονίζει για την κακοποίηση που βίωνε- “Έφαγα αρκετό ξύλο, έφυγα την 8η φορά”
Μαρία Καρλάκη glomex

Για τα σημάδια που δεν έβλεπε αλλά και πώς εξελίχθηκε η κακοποιητική σχέση με πρώην σύντροφό της μίλησε η τραγουδίστρια Μαρία Καρλάκη.

Μετά τη μαρτυρία που προκάλεσε σοκ στον αέρα της εκπομπής του Γρηγόρη Αρναούτογλου, η τραγουδίστρια Μαρία Καρλάκη, η οποία διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, έσπασε τη σιωπή της και μίλησε για την κακοποιητική σχέση και τον ξυλοδαρμό που βίωνε για μεγάλο διάστημα από πρώην σύντροφό της.

Μιλώντας στην κάμερα του MEGA, η τραγουδίστρια περιέγραψε τα πρώτα “σημάδια” της κακοποίησης που όπως εκμυστηρεύτηκε δεν καταλάβαινε εξ αρχής και αποκάλυψε πως έφαγε πολύ ξύλο και κατέληξε να φύγει από τη σχέση αυτή την 8η φορά που κακοποιήθηκε.

“Είχαν βγει και κάποιοι και είχαν πει ‘έλα μωρέ, ένα χαστούκι, δεν πειράζει‘. Δεν το καταλαβαίνεις στην αρχή γιατί δεν ξεκινάει με βιαιοπραγία. Στην αρχή λες εντάξει μαλώσαμε, αλλά δεν είναι καθόλου έτσι”, ανέφερε η τραγουδίστρια, σημειώνοντας πως ο συγκεκριμένος άνδρας μέσω της βιαιοπραγίας εκδήλωνε την αγάπη του.

“Αν δεν φύγεις την πρώτη φορά ή την όγδοη δεν φεύγεις ποτέ. Εγώ έφυγα στην 8η φορά. Έφαγα αρκετό ξύλο”, είπε, ενώ όταν ρωτήθηκε αν υπήρχαν από την πλευρά του φωνές και απειλές, απάντησε: “Τι να σε απειλήσει όταν είσαι κάτω στο πάτωμα;“. “Όλοι αυτοί ξεκινάνε από άσχημα λόγια προσπαθώντας να διεκδικήσουν το μυαλό και τις κινήσεις σου. Να νομίζεις δηλαδή εσύ ότι χωρίς αυτούς δεν μπορείς να λειτουργήσεις, είσαι ένα τίποτα και μετά δεν θα ζεις, θα είσαι μηδέν“, πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα