MasterChef: Παραιτήθηκε, σέρβιρε άδειο πιάτο και αποχώρησε οριστικά – “Δεν ήθελα να αλλάξω”

MasterChef: Παραιτήθηκε, σέρβιρε άδειο πιάτο και αποχώρησε οριστικά –  “Δεν ήθελα να αλλάξω”
star

Γεμάτο συγκίνηση και κλάματα το επεισόδιο του MasterChef την Παρασκευή. Ποιος παίκτης αποχώρησε από τον διαγωνισμό παρουσιάζοντας ένα άδειο πιάτο.

Με ένα νέο ανατρεπτικό επεισόδιο επέστρεψε το MasterChef το βράδυ της Παρασκευής, με τους παίκτες να βάζουν τα δυνατά τους στη νέα δοκιμασία.

Στο νέο επεισόδιο οι παίκτες περίμεναν να ακούσουν τα αποτελέσματα της τελευταίας ομαδικής δοκιμασίας. Την νίκη κατάφερε να πάρει η μπλε ομάδα, με τους Κόκκινους να βρίσκονται στην δύσκολη θέση να ψηφίσουν τους συμπαίκτες τους.

Τελικά, στον τάκο βγήκαν ο Παύλος Λούλης, ο Νίκος Τράκας και ο Κωνσταντίνος Κόκκοτας, οι οποίοι κλήθηκαν να διαγωνιστούν για να διεκδικήσουν την παραμονή τους στον διαγωνισμό.

Η δοκιμασία αποδείχτηκε ιδιαίτερα δύσκολη, ενώ η σουπιά που πρωταγωνιστούσε στα πιάτα, πρόδωσε τον ένα από τους τρεις παίκτες με αποτέλεσμα εκείνος να ξεσπάσει σε κλάματα.

Αυτός ήταν ο Παύλος Λούλης, ο οποίος είχε ένα ατύχημα με το πιάτο του, καθώς η σουπιά του έπεσε από τον πάγκο και τελικά ετοίμασε ένα από τα δύο πιάτα που είχαν ζητηθεί.

Ωστόσο, ο συμπαίκτης του, Κωνσταντίνος Κόκκοτας δεν κατάφερε να ετοιμάσει κανένα από τα δύο πιάτα και έστειλε στους κριτές ένα άδειο πιάτο, ο οποίος στην συνέχεια παραιτήθηκε από τον διαγωνισμό.

Τι να τους σερβίρω σκουπίδια; Καλύτερα να μην στείλω καθόλου πιάτο. Ό,τι έγινε, έγινε. Εγώ μάλλον μέχρι εδώ μπορούσα. Σημασία δεν έχει μόνο να το αγαπάς το MasterChef αλλά πρέπει να μπορείς και να αντέξεις. Μετά από κάποιο σημείο νομίζω πως δεν είχα ούτε την ψυχολογία για να συνεχίσω ούτε και δεν ήθελα να αλλάξω τον εαυτό μου.”

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα