Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε την ασυλία – Δύο οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε την ασυλία – Δύο οι υποψήφιοι προς αποχώρηση
Survivor Instagram@survivorgreece

Συνεχίζεται η μάχη των δύο ομάδων του Survivor All Star για τη δεύτερη και κρίσιμη ασυλία του παιχνιδιού. Ποιοι θα βρεθούν στον "τάκο". Ποιοι αναδεικνύονται νικητές στο Ελλάδα-Τουρκία.

Γεμάτο συγκινήσεις, ανατροπές και εντάσεις επιστρέφει το Survivor All Star μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ και τους παίκτες να διεκδικούν με νύχια και με δόντια την πολυπόθητη δεύτερη ασυλία.

Η εβδομάδα στον Άγιο Δομίνικο ξεκίνησε με τους Μπλε να κερδίζουν μετά από έναν απίστευτο αγώνα, από τον οποίο δεν έλειψαν τα δυσάρεστα απρόοπτα και οι παραβάσεις που ξεσήκωσαν αντιδράσεις, την πρώτη ασυλία και τους Κόκκινους να οδηγούνται στο Συμβούλιο του Νησιού για να ψηφίσουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Από την κάλπη προέκυψε ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος δεν δίστασε να τρολάρει την υποψηφιότητά του ως “υπερπαίκτης”, δηλώνοντας μάλιστα με χιουμοριστική διάθεση πως θα ήθελε να αποχωρήσει οικειοθελώς.

Survivor: Αυτή η ομάδα θα κερδίσει απόψε τον δεύτερο αγώνα ασυλίας

Μπλε και Κόκκινοι ρίχνονται ξανά στη μάχη, διεκδικώντας αυτή τη φορά τη δεύτερη ασυλία του Survivor All Star.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του NEWS 24/7, οι Μπλε δεν χαλάνε το σερί τους και καταφέρνουν να αναδειχθούν και πάλι νικητές, στέλνοντας την κόκκινη ομάδα σε ένα ακόμα Συμβούλιο του Νησιού και στην άβολη θέση της ψηφοφορίας.

Εκεί, δύο παίκτες προκύπτουν από τις αρνητικές ψήφους και αυτοί είναι η Μελίνα Μεταξά και ο Τάκης Καραγκούνιας.

Survivor: Οι νικητές στον “ξαφνικό αγώνα” Ελλάδα – Τουρκία

Εκτός όμως από τον αγώνα για τη δεύτερη ασυλία, Μπλε και Κόκκινοι συμμετέχουν σε έναν ιδιαίτερο αγώνα και αυτή τη φορά δεν είναι μεταξύ τους αντίπαλοι, αλλά με τους παίκτες από το τουρκικό Survivor.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του NEWS 24/7, στο συγκεκριμένο αγώνισμα το οποίο θα έχει δύο σκέλη, θα παίξουν όλα τα αγόρια εναντίον όλων των κοριτσιών και νικητές αναδεικνύονται τα αγόρια.

Μάλιστα, ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Μάριος Πρίαμος είναι έξτρα τυχεροί, καθώς κερδίζουν ένα ταξίδι 5 ημερών στον Άγιο Δομίνικο. Παρουσιαστής του συγκεκριμένου αγωνίσματος θα είναι ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα