Survivor – Στάθης Σχίζας: “Τα παιδιά με καρκίνο είναι οι πραγματικοί ήρωες – Θέλω να βοηθήσω”

Survivor – Στάθης Σχίζας: “Τα παιδιά με καρκίνο είναι οι πραγματικοί ήρωες – Θέλω να βοηθήσω”
Ο Στάθης Σχίζας στην εκπομπή "Love it"

Ο νικητής του Survivor, Στάθης Σχίζας, παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη μετά την κατάκτηση του επάθλου. Όσα είπε για τους καβγάδες στο παιχνίδι, τα οικεία του πρόσωπα και την απόφασή του να δωρίσει χρήματα στα παιδιά με καρκίνο.

Καλεσμένος στην εκπομπή “Love it” της Ιωάννας Μαλέσκου στον ΣΚΑΙ βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (07/07) ο Στάθης Σχίζας, ο οποίος αναδείχθηκε μεγάλος νικητής του φετινού Survivor στον χθεσινό τελικό.

Στην πρώτη του συνέντευξη μετά την κατάκτηση του τίτλου και του επάθλου των 100.000 ευρώ, ο Στάθης Σχίζας εξέφρασε την χαρά του και ευχαρίστησε τον κόσμο, ενώ σχολίασε την σταθερή στάση που κρατούσε μέσα στο Survivor, λέγοντας: Για αρκετούς παίκτες χάθηκε η έννοια του παιχνιδιού και έγινε πόλεμος. Αν βγεις έξω από το σώμα σου και το δεις από απόσταση, είναι ένα παιχνίδι”.

“Δεν συμμετείχα σε καβγάδες γιατί δεν με αφορούσαν. Δεν υπήρχε λόγος να μπω σε ένα καβγά που δεν με αφορούσε άμεσα ή να μιλήσω απλώς για να μιλήσω. Ούτε να κάνω έναν καβγά για να φανώ, που είναι κι αυτό ένα είδος στρατηγικής. Δεν ήθελα να φανώ μέσω του ριάλιτι ή των τσακωμών. Εννοείται πως θα έπαιρνα θέση σε κάτι που ήταν άδικο, αλλά δεν θα εμπλεκόμουν σε κάτι χωρίς να με αφορά”, συμπλήρωσε ο νικητής του Survivor.

Ο Στάθης Σχίζας αναφέρθηκε, επίσης, στην ανακοίνωσή του μετά τη νίκη του, ότι θα προσφέρει μέρος του χρηματικού επάθλου στα παιδιά με καρκίνο. Εγώ είχα πει στον Σπύρο Μαρτίκα τη σκέψη μου για το τι θα κάνω αν κερδίσω το παιχνίδι, αλλά δεν ήθελα να το δημοσιοποιήσω, όχι νωρίτερα. Είχα πει ότι αν το κατακτήσω, θα το πω μπροστά στον κόσμο”, σημείωσε και είπε για το πώς προέκυψε η απόφασή του:

“Καταρχήν είμαι μπαμπάς, οπότε είμαι ευαισθητοποιημένος σε ό,τι έχει να κάνει με τα παιδιά. Όταν έκανε η μητέρα μου χημειοθεραπείες στον Άγιο Στέφανο, βρέθηκα καταλάθος στον 6ο όροφο, που είναι η πτέρυγα για τα παιδιά. Είδα παιδάκια που είχαν κάνει χημειοθεραπείες, είδα γονείς να μπαίνουν με σακούλες με παιχνίδια και να χαμογελάνε και μετά να βγαίνουν από τα δωμάτια κλαίγοντας. Θέλω να βοηθήσω και με τα χρήματα και με την παρουσία μου. Αυτοί είναι οι πραγματικοί ήρωες, εμείς είμαστε παίκτες ενός ριάλιτι”.

Ο μεγάλος νικητής αφιέρωσε, επίσης, το έπαθλο στην κόρη του, αναφέροντας πως “με την σκέψη της προχώρησα”, ενώ είπε πως είναι χαρούμενος που η οικογένειά του και η σύντροφός του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, κράτησαν μια διακριτική στάση κατά τη συμμετοχή του στο ριάλιτι.

“Όπως μπήκα στο παιχνίδι έτσι βγήκα και είμαι πολύ περήφανος για αυτό. Δεν άφησα καταστάσεις να επηρεάσουν τον χαρακτήρα μου, ούτε και την πείνα”, κατέληξε για την συνολική πορεία του στο Survivor.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα