Θέμης Γεωργαντάς για ξύλο στα MAD: “Είχα φρικάρει, έχασα τη γη κάτω απ’ τα πόδια μου”

Θέμης Γεωργαντάς για ξύλο στα MAD: “Είχα φρικάρει, έχασα τη γη κάτω απ’ τα πόδια μου”
Θέμης Γεωργαντάς Glomex

Ο παρουσιαστής των MAD VMA 2022 Θέμης Γεωργαντάς μίλησε για τον καβγά SNIK - Light και περιέγραψε όλα όσα έγιναν μπροστά και πίσω από τη σκηνή. Τι είπε για τις δισκογραφικές εταιρείες των δύο τράπερ.

Καλεσμένος στην εκπομπή “Καλύτερα δεν γίνεται” βρέθηκε ο Θέμης Γεωργαντάς, ο οποίος μίλησε για πρώτη φορά εκτενώς για όσα συνέβησαν στα φετινά MAD VMA, που “αμαυρώθηκαν” από τον καβγά των δύο τράπερ, SNIK και Light.

“Εμείς ήμασταν backstage, οι παρουσιαστές είναι πάντα εκεί. Το περιστατικό έγινε δύο φορές. Με το που έγινε αυτό την πρώτη φορά, κάναμε μία διακοπή 15 λεπτών για να δούμε πώς θα προχωρήσει η βραδιά και ήρθαν τα πάνω κάτω όσον αφορά τη σκαλέτα. Είχα τρελαθεί, είχα φρικάρει. Προσπαθήσαμε να συνεχίσουμε και έγινε το δεύτερο περιστατικό. Ένιωσα να χάνεται η γη κάτω από τα πόδια μου. Ήταν ότι πιο δύσκολο έχω διαχειριστεί ποτέ στο επαγγελματικό κομμάτι. Ενημερώνομαι εκείνη τη στιγμή ότι τα acts των καλλιτεχνών αφαιρούνται από τη βραδιά και πηγαίναμε βήμα-βήμα. Έβγαινα στη σκηνή και μάθαινα δύο λεπτά πριν τι θα πω, είχε διαλυθεί όλο, δεν ξέραμε εάν έρχεται βράβευση. Μετά από λίγο έμαθα ότι τα acts επανέρχονται κανονικά”, περιέγραψε ο γνωστός παρουσιαστής.

Γιατί δεν αποβλήθηκαν από τα MAD οι δύο καλλιτέχνες

Η Ναταλία Γερμανού ρώτησε τον Θέμη Γεωργαντά γιατί δεν αποβλήθηκαν οι δύο καλλιτέχνες που προκάλεσαν τη “φασαρία”, με τον ίδιο να απαντά:

“Η πρώτη και σωστή αντίδραση αν με ρωτάτε ήταν να φύγουν από τη βραδιά. Εκείνοι αρνήθηκαν, μπήκαν στα καμαρίνια και είπαν ότι δεν φεύγουν, αν δεν κάνουν κανονικά την εμφάνισή τους. Η απόφαση των MAD ήταν σωστή, δεν υπήρχε λόγος να μεγαλώσει και άλλο η οποιαδήποτε μορφή κόντρας. Νιώθω ότι το ξαναζώ, νιώθω ότι τρέμουν τα χέρια μου. Βγήκαν να τραγουδήσουν, άνθρωποι των MAD ήταν έξω από το καμαρίνι του εκάστοτε τράπερ για να είναι σίγουροι ότι δεν θα γίνει κάτι άλλο. Τραγούδησαν και αποχώρησαν. Αποχώρησαν και άλλοι. Την Έλενα Παπαρίζου την είδα μπροστά μου και στεναχωρήθηκα πάρα πολύ”.

“Γενικά έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ για μία τόσο λαμπερή βραδιά. Καταδικάζω το περιστατικό 100%, θεωρώ ότι αυτό που έκαναν ήταν τεράστια έλλειψη σεβασμού, όχι απέναντι στο MAD, αλλά σε όλα αυτά τα παιδιά που πλήρωσαν για να έρθουν να τους δουν“, συμπλήρωσε ο ίδιος.

“Ζητήσαμε από τις δισκογραφικές τα ονόματα των ανθρώπων με τις backstage κάρτες”

Ο Θέμης Γεωργαντάς ανέφερε, επίσης, πως την επόμενη μέρα, τα MAD ζήτησαν από τις δισκογραφικές εταιρείες των δύο καλλιτεχνών μία λίστα με τα ονόματα των ανθρώπων που τους συνόδευαν, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχουν πάρει απάντηση.

“Οι δισκογραφικές εταιρείες ζητούν κάθε χρόνο από το MAD κάποια πάσα, backstage κάρτες για τα στελέχη και τους καλλιτέχνες, και τους συνοδούς του. Εμείς σαν MAD, δεν ξέρουμε ποιος είναι με ποιον. Όταν έγινε όλο αυτό, την επόμενη ημέρα ζητήσαμε από τις εταιρείες να μας στείλουν μία λίστα με τα ονόματα των ανθρώπων που είχαν τα πάσα. Μέχρι και σήμερα που έχουν περάσει κοντά 10 ημέρες από τα βραβεία, δεν έχουμε λάβει καμία απάντηση. Αυτή τη στιγμή εμείς δεν ξέρουμε ποιοι ήταν μαζί με τους καλλιτέχνες εκείνη την ημέρα”, είπε ο Θέμης Γεωργαντάς.

Το βράδυ εκείνο δεν κοιμήθηκα, έκλαιγα, μου φαινόταν όλο… Δεν, δεν, δεν…Θέλω να πιστεύω ότι την επόμενη χρονιά, που θα είναι επετειακή, ότι δεν θα ξαναδούμε τέτοια περιστατικά. Επίσης, μη φανεί ότι είμαστε κατά της τραπ μουσική, είναι ένα είδος μουσικής που έχει απίστευτο φανατικό κοινό”, κατέληξε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα