Το News 247 στο θέατρο Βεάκη

default image

Στο θέατρο Βεάκη - ένα από τα ομορφότερα παλιά θέατρα της πόλης μας - παίζεται το OSCAR. Βαθιά ανθρώπινο, πολυεπίπεδο, με συμβολισμούς που συνοδεύονται από γλυκόπικρο χιούμορ μιλά για την τραγικότητα της πάλης της ζωής με τον θάνατο

Ένα άρρωστο αγόρι αναπτύσσει μια βαθιά σχέση με μια εθελόντρια του Ερυθρού Σταυρού, στις τελευταίες μέρες της ζωής του. Η ωριμότητα του παιδιού, η ψυχραιμία που αντιμετωπίζει την αρρώστια του και τον επερχόμενο θάνατο, οι μεταφυσικές του αγωνίες ” μα εγώ δεν φοβάμαι αυτά που δεν ξέρω, απλώς δεν μ’ αρέσει να χάσω αυτά που αγαπώ”. Ένα μικρό παιδί που δεν φοβάται τον θάνατο, αλλά την λάθος ζωή, την λανθασμένη σκέψη των ενηλίκων. Η μουσική ντύνει συγκινητικά την παράσταση “γήινη και άυλη όπως ακριβώς είναι η ζωή”.

Στον χώρο υποδοχής εκτίθενται κοστούμια από την συλλογή του Ιδρύματος “το σπίτι του ηθοποιού”. Η παράσταση θα σας συγκινήσει ειλικρινά.

(Κείμενο:Χαρά Κιούση)

Συντελεστές

Μετάφραση……………..ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΑΛΕΟΣ

Σκηνοθεσία……………..ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΕΜΟΥΝΔΟΣ

Σκηνικά-κοστούμια……ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΚΑΡΔΑΡΑ

Μουσική………………..ΝΙΚΟΣ ΒΕΝΤΟΥΡΑΤΟΣ

Παίζουν

ΑΝΝΑ ΦΟΝΣΟΥ

ΤΖΕΣΗ ΠΑΠΟΥΤΣΗ

Θέατρο ΒΕΑΚΗ

Στουρνάρη 32, Αθήνα

Τηλ. 210-5223522
 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα