24 MEDIA CREATIVE TEAM

ΑΡΓΥΡΟΣ: ΑΝΤΙΟ COOLIO, ΗΣΟΥΝ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΜΑΣ, ΕΝΑΣ ΣΚΛΗΡΟΣ ΓΚΑΝΓΚΣΤΑ

Λίγο πριν το ιστορικό του live στο OAKA με τον 50 Cent, ο σπουδαίος καλλιτέχνης αποδίδει φόρο τιμής στον ράπερ που έφυγε πρόσφατα.

Την πρώτη φορά που είδα Παπακαλιάτη να χορεύει Coolio, είπα “αυτό ακριβώς θέλω να κάνω στη ζωή μου”, αλλά μετά όταν τον είδα να πηγαίνει με μάνες είπα “οκ, θα μείνω στο πρώτο”.

Κάποια χρόνια αργότερα γνωριστήκαμε κιόλας με τον μεγάλο, από κοινές παρέες -κλασικά. Χαθήκαμε μετά, τα ξαναβρήκαμε, μείναμε φίλοι τελικά, τα λέγαμε που και που (δύσκολα να τα ξαναπούμε τώρα).

Ό, τι ξέρω από ραπ το οφείλω σ’ αυτόν και στο “Δέκα Λεπτά Κήρυγμα”. Ο καλλιτέχνης είναι οι επιρροές του.

Του ‘χα πει και κανά δυο φορές να έρθει Ελλάδα για αρπαχτή, θα κάναμε ωραία κατάσταση, αλλά δεν ψηνόταν. Δεν είναι όλοι 50 Cent, κάποιοι έχουν φιλοδοξίες και κάποιοι όχι. Μπορεί να σε καταπιεί το ΟΑΚΑ αν δεν το προσέξεις. Αυτές οι σκηνές δεν είναι για όλους, μιλάμε για φαραωνικές κατασκευές.

Σε μια συμβολική κίνηση το ποτό στο ΟΑΚΑ θα έχει 59 ευρώ, όσο και τα χρόνια του.

Θα σκεφτούμε κι άλλους τρόπους να τον τιμήσουμε, συζητάμε πολλά με τον Φίφτυ. Ίσως πούμε μισό μισό το “Gangsta’s Paradise”, εγώ το κουπλέ, εγώ και το ρεφραίν ή και το αντίθετο. Όλα θα εξαρτηθούν απ’ το πόση όρεξη για πλέιμπακ θα έχει αυτήν τη φορά (στη Μύκονο είχε πολλή. Πλήρωναν οι άλλοι για να ακούνε το cd).

Μίνιτ άφτερ μίνιτ, άουερ άφτερ άουερ. Ήδη το προβάρω. Ιτς γκόιν ον ιν δε κίτσεν, μπατ άη ντοντ νόου γοτς κούκιν. Θέλω λίγη δουλειά στην προφορά, το φλόου το ‘χω, αλλά πρέπει να προσέξω γιατί αν το πω έτσι, θα βγει ζεϊμπέκικο.

“Gangsta’ Paradise vs Αθήνα μου”. Ή μήπως να το πω “vs Παράδεισο Αμαρουσίου”; Ο Σεφερλής θα τρελαινόταν, οι υπόλοιποι όχι και τόσο.

Όπως και να ‘χει οι δρόμοι είναι πιο φτωχοί από προχτές, έφυγε ένας από μας. Ξημερώματα.

Το κείμενο είναι προϊόν μυθοπλασίας

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα