Η Taylor Jackson έκανε σεξ στον “αυτόματο πιλότο” και την Tesla No1 αναζήτηση στο Pornhub

Η Taylor Jackson έκανε σεξ στον “αυτόματο πιλότο” και την Tesla No1 αναζήτηση στο Pornhub

Η πορνοστάρ Taylor Jackson είπε να δοκιμάσει τις δυνατότητες του Autopilot της Tesla κατά τη διάρκεια πολύ προσωπικών της στιγμών και το βίντεο έχει γίνει το δημοφιλέστερο της πλατφόρμας ερωτικών ταινιών προκαλώντας μάλιστα και το σχόλιο του Elon Musk.

Να δοκιμάσει τις δυνατότητες του Autopilot της Tesla θέλησε η πορνοστάρ Taylor Jackson που άφησε ένα Tesla Model X να πηγαίνει στον αυτόματο, όσο η ίδια ερωτοτροπούσε με έναν άνδρα που γνώρισε στο Tinder!

Το βίντεο των εν κινήσει περιπτύξεων ανέβηκε στην δημοφιλή ιστοσελίδα pornhub στα τέλη Απριλίου αλλά πριν μια εβδομάδα έγινε post από τον επίσημο λογαριασμό της σελίδας στο Instagram με σχόλιο «Θα σε καταγγείλουμε στον Elon (σ.σ. Musk) επειδή δεν έχεις τα δύο χέρια στο τιμόνι με το Autopilot ενεργοποιημένο». με αποτέλεσμα το βίντεο να ανέβει στην πρώτη θέση των αναζητήσεων των χρηστών!

Ο Elon Musk, ο δαιμόνιος ιδρυτής της Tesla, έσπευσε μέσω Twitter να σχολιάσει σχετικά: «Τελικά, υπάρχουν πολύ τρόποι να χρησιμοποιήσει κανείς το Autopilot», καθώς και «Έπρεπε να το περιμένουμε…».

Αυτή τη στιγμή το video της Jackson στο Pornhub έχει ξεπεράσει τα 7,6 εκατομμύρια views, ενώ ήδη αποτελεί πηγή έμπνευσης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα