Μεθυσμένος μπέρδεψε την αστυνομικό με στριπτιζέζ

default image

Στο τμήμα κατέληξε ένας Βρετανός που διασκέδαζε με τους φίλους του. Δεν κατάλαβε ότι η γυναίκα, μπροστά στην οποία χόρευε, ήταν πραγματική αστυνομικός! (Pic)

Ένας άνδρας συνελήφθη, όταν μπέρδεψε μια γυναίκα αστυνομικό για στριπτιζέζ!

Ο 27χρονος Paul Harbord, διασκέδαζε σε παμπ στο Old Shotton (Durham) με τους φίλους του. Είχε προηγηθεί ολοήμερη κραιπάλη με πολύ αλκοόλ και τα πράγματα, είχαν αρχίσει να βγαίνουν εκτός ελέγχου.

Μια γυναίκα αστυνομικός κλήθηκε στο σημείο και πλησίασε την παρέα. Λίγο νωρίτερα ένας από τους φίλους του είχε υποσχεθεί ότι θα ακολουθήσει “ιδιαίτερη διασκέδαση”.

Αυτό που ακολούθησε ήταν βγαλμένο από την κωμωδία “Only Fools and Horses”

 

Ο 27χρονος, όταν είδε την αστυνομικό, νόμιζε ότι επρόκειτο για στριπτιζέζ, με αποτέλεσμα να αρχίσει να χορεύει μπροστά της και να τη χτυπήσει με μια πετσέτα από το μπαρ.

Οι φίλοι του, που επίσης ήταν μεθυσμένοι, ξέσπασαν σε γέλια.

Η ανάρμοστη συμπεριφορά του, οδήγησε στη σύλληψή του, ωστόσο ο ίδιος αρνήθηκε να πιστέψει ότι επρόκειτο για πραγματική αστυνομικό, μέχρι που οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

O P. Harbord, παραδέχθηκε ότι παρενόχλησε την αστυνομικό και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ενώ θα καταβάλλει και πρόστιμο 100 λιρών.

(Πηγή: Dailymail)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα