Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, έφεραν τα παιχνίδια τους στο Κοινοβούλιο

Διέξοδο από τη βαρεμάρα των συζητήσεων στη βουλή, έχουν βρει οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Φέρνει ο καθένας το παιχνίδι του και η ώρα περνάει πιο ευχάριστα (Pics)
- 04 Απριλίου 2014 08:53
Η ανάγκη των βουλευτών της Χρυσής Αυγής να νιώσουν ξανά παιδιά, δεν θα μπορούσε να ξεφύγει από το -έμπειρο πλέον- μάτι του Κουρκούτι.
Θέλοντας κι αυτό να συμβάλλει στην πραγματοποίηση της επιθυμίας τους, κάνει κάτι σίγουρα καλύτερο από καραβάκια και αεροπλανάκια από χαρτί.
1. Καραβάκι από πλαστικό. Σίγουρα δεν χαλάει τόσο εύκολα όσο τα χάρτινα και προσφέρεται για ατελείωτες ώρες παιχνιδιού όσο ψηφίζεται η άρση ασυλίας του παλιμπαιδίζοντος πολιτευτή.
2. Ελικοπτεράκι. ΚΑΙ πιο ανθεκτικό ΚΑΙ έχει το πλεονέκτημα ότι μπορεί να απογειωθεί από την έδρα του βουλευτή χωρίς να χρειαστεί αεροδιάδρομο!
3. Λούτρινο αρκουδάκι για συντροφιά. Φυσικά λευκό γιατί με τα καφέ ίσως να είχαν θέμα…
4. Παιδικό αρμόνιο. Γιατί φάνηκαν τόσο ταραγμένοι, που λίγη μουσικούλα μόνο ευεργετική θα μπορούσε να χαρακτηριστεί.
5. Παιχνίδι μωσαϊκό. Κάτι που θα τόνωνε τη φαντασία και τη δημιουργικότητα των εν λόγω βουλευτών.
6. Άκυρο τελικά το προηγούμενο, πολύ πολύπλοκο… Άβακας! Για να τους βοηθήσει στην καταμέτρηση όταν τελειώνουν τα δάχτυλα χεριών και ποδιών.
7. Παιχνίδι ήχων. Κάτι σαν το 4 δηλαδή, αλλά πιο διασκεδαστικό για τις συγκεκριμένες ηλικίες…