Όταν ο Ομπάμα έκανε chat στο Facebook με τον Ρόμνεϊ

default image

Δείτε το χιουμοριστικό βίντεο που "βάζει" τον Ομπάμα και τον Ρόμνεϊ μπροστά από τους υπολογιστές τους σε ένα μετεκλογικό chat (Vid)

Το site gonzague.tv που ειδικεύεται σε χιουμοριστικά βίντεο πολιτικού και όχι μόνο, περιεχομένου, αφιέρωσε ένα δίλεπτο βίντεο στο μετεκλογικό… chat που θα μπορούσαν να έχουν ο Μπάρακ Ομπάμα, ο μεγάλος του αντίπαλος, Μιτ Ρόμνεϊ και οι εκλεκτοί τους “καλεσμένοι”.

Οι δύο υποψήφιοι και τα επιτελεία τους, είναι άλλωστε εξοικειωμένοι με τις νέες τεχνολογίες και τα κοινωνικά δίκτυα, τα οποία χρησιμοποίησαν σε πολύ μεγάλο βαθμό στην προεκλογική τους καμπάνια.

Αξιοσημείωτο είναι ότι το πιο δημοφιλές Tweet στην ιστορία, ήταν η φωτογραφία που ανέβασε ο επανεκλεγείς Πλανητάρχης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter (813.378 Retweets και 295.855 Favorites).

Στο χιουμοριστικό βίντεο του gonzague.tv που έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου μέσα σε λιγότερο από μια εβδομάδα, “πρωταγωνιστούν” οι Μπάρακ και Μισέλ Ομπάμα, ο Μπιλ Κλίντον αλλά και ο Στρος Καν. Σύμφωνα με το σενάριο, ο Ομπάμα βρίσκει τον Ρόμνεϊ “online” και αποφασίζει να τον “πικάρει” για το αποτέλεσμα των εκλογών. Στη συνέχεια, κάνει χιούμορ και με τον νέο Πρόεδρο της Κίνας.

Στο ίδιο βίντεο, το αποτέλεσμα των εκλογών δείχνει να επηρεάζει και τη σχέση του ζεύγους των Μορμόνων, αφού η Αν Ρόμνεϊ αλλάζει το status της σε “it’s complicated” από “in a relationship” θέτοντας υπό αμφισβήτηση τη σχέση της με τον ηττημένο των αμερικανικών εκλογών.

Οι δημιουργοί του βίντεο επιστρατεύουν μάλιστα και ατάκες του Sacha Baron Cohen από την τελευταία του ταινία, “The Dictator”, δίνοντας και “άρωμα” Αφρικής στο έργο τους (η ταινία εξελίσσεται στο στο φαντασιακό κρατίδιο Wadiya της αφρικανικής ηπείρου).

Στην πραγματικότητα πάντως, ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών, λίγο πριν την τελική ανακοίνωση του αποτελέσματος, τηλεφώνησε στον Ομπάμα για να παραδεχτεί την ήττα του και τον συνεχάρη.

Σε ότι αφορά, το τελικό αποτέλεσμα, ο Μπάρακ Ομπάμα κέρδισε εκ νέου τον Προεδρικό θώκο, με 332 εκλέκτορες, έναντι 206 του Μιτ Ρόμνεϊ. Σε επίπεδο ψήφων το αποτέλεσμα ήταν το εξής: 62,085,892 για τον Ομπάμα (50.6%) και 58,777,012 για τον αντίπαλο του (47.9%).

Οι Δημοκρατικοί κέρδισαν την πλειοψηφία στη Γερουσία αλλά στο κογκρέσο διατήρησαν την πλειοψηφία οι Ρεπουμπλικάνοι, κάτι που είχαν καταφέρει και στις προηγούμενες εκλογές.

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version