Πέθανε πίνοντας κατά λάθος μεθαμφεταμίνη αξίας 58,000 δολαρίων

No Merchandising. Editorial Use Only. No Book Cover Usage
 Mandatory Credit: Photo by c.AMC/Everett / Rex Features (1814572g)
 BREAKING BAD, Bryan Cranston, 'Madrigal', (Season 5, ep. 502, airing July 22, 2012), 2008-2012
 Breaking Bad - 2012
No Merchandising. Editorial Use Only. No Book Cover Usage Mandatory Credit: Photo by c.AMC/Everett / Rex Features (1814572g) BREAKING BAD, Bryan Cranston, 'Madrigal', (Season 5, ep. 502, airing July 22, 2012), 2008-2012 Breaking Bad - 2012 C.AMC/EVERETT / REX FEATURES

Ήθελε να πιει κάτι για να ξεδιψάσει αλλά πέθανε όταν η κόρη του προσέφερε ένα μπουκάλι που αντί για ενεργειακό ποτό είχε μέσα μεθαμφεταμίνη

Ένας άνδρας έχασε τη ζωή του όταν ήπιε κατά λάθος μεθαμφεταμίνη που του έδωσε κατά λάθος η κόρη του.

Ο λόγος για τον 55χρονος Romano Dias από το Κέιμπριτζ της Βρετανίας  ο οποίος είχε επισκεφτεί τη κόρη του όταν κάποια στιγμή δίψασε και ζήτησε κάτι να πιει.

Η Katee ψάχνοντας στο μπουκάλι βρήκε ένα μπουκάλι ενεργειακό ποτό και το προσέφερε στο πατέρα της για να ξεδιψάσει.

Λίγο μετά τις πρώτες γουλιές παραπονέθηκε για τη γεύση του και αμέσως μετά άρχισε να μην αισθάνεται καλά. Ο 55χρονος πριν πέσει νεκρός πρόλαβε να ψελλίσει ότι νιώθει ένα κάψιμο στο λαιμό και τρομερή δυσφορία.

Η νεαρή κάλεσε ασθενοφόρο ώστε να μεταφερθεί ο πατέρας της στο νοσοκομείο. Εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του και αμέσως μετά ακολούθησε η νεκροψία η οποία αποκάλυψε τα αίτια του θανάτου: Υπερκατανάλωση μεθαμφετανίνης.

Πως συνέβη όμως κάτι τέτοιο; Το εν λόγω μπουκάλι ήταν στο ράφι του σπιτιού της Katee τρία χρόνια. Η ίδια δεν γνώριζε τι περιείχε αλλά το είχε παραλάβει μια μέρα μέσω ταχυδρομείου σε πακέτο με λάθος διεύθυνση και το κράτησε. Ποτέ δεν αναρωτήθηκε τι ήταν και δεν ασχολήθηκε να δει πως έφτασε εκεί.

Πέθανε πίνοντας κατά λάθος μεθαμφεταμίνη αξίας 58,000 δολαρίων
© ALAMY

Σύμφωνα με τον αστυνομικό Ian Simmons του αστυνομικού τμήματος του Cambridgeshire, όπου και συνέβη το οικογενειακό δράμα, το μπουκάλι περιείχε μεθαμφεταμίνη αξίας 58,000 δολαρίων.

Το μπουκάλι βρέθηκε κατά λάθος στο σπίτι της νεαρής μιας και ο αρχικός του προορισμός ήταν κάποιος έμπορος ναρκωτικών. Στην ετικέτα του μπουκαλιού έγραφε ενεργειακό ποτό με γεύση φρούτων.

Η μεθαμφεταμίνη  είναι ένα ψυχοενεργό διεγερτικό ναρκωτικό. Αυξάνει την εγρήγορση και την ενέργεια, και σε υψηλές δόσεις, μπορεί να προκαλέσει ευφορία, την ενίσχυση της αυτοεκτίμησης, και την αύξηση της σεξουαλικής ευχαρίστησης. 'Έγινε ευρέως γνωστή από την σειρά Breaking Bad.

Πηγή:metro.co.uk

SHARE:

24Media Network