Τα καλύτερα μπλουζάκια με διαφορά στήθους

Η αυταπάτη που ονειρεύονται όλοι οι άνδρες τώρα και σε μπλουζάκια. Τι έφτιαξε Ιάπωνας σχεδιαστής (Pics)
- 24 Μαΐου 2014 16:50
Τέλος στις πλαστικές στήθους και τα “ενισχυμένους” στηθόδεσμους βάζει ένας Ιάπωνας σχεδιαστής ο οποίος δημιούργησε μπλουζάκια τα οποία εφαρμόζουν πολύ καλά επάνω στο γυναικείο σώμα και έχουν τυπωμένη «στάμπα» ενός πλούσιου μπούστου.
Δημιουργός των “peek-a – boo” είναι ο Takayuki Fukuzawa που έχει σκοπό “να δημιουργήσει την αυταπάτη που όλοι οι άνθρωποι οραματίζονται στα κρυφά”.
Στην Ιαπωνία γίνεται ήδη “πανικός” με τα συγκεκριμένα μπλουζάκια αφού κατά γενική ομολογία οι ασιάτισσες δεν φημίζονται για το πλούσιο στήθος τους. Παράλληλα, όπως λένε οι γυναίκες που το αγοράζουν, γελούν με τις αντιδράσεις του κόσμου που πιστεύει ότι κυκλοφορούν ημίγυμνες.
Τα μπλουζάκια έχουν βγει σε μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και μεγέθους στηθόδεσμου.