Αν είσαι Χρυσή Ολυμπιονίκης ‘ρίχνεις’ ακόμη και τον Zac Effron

default image

Το φλερτ της αθλήτριας που σάρωσε τα μετάλλια στη γυμναστική και του ζεν πρεμιέ ξεκίνησε από τα social media και ολοκληρώθηκε με τον Effron να ταξιδεύει στο Ρίο για να συναντήσει το νέο αστέρι της αμερικανικής ομάδας

Πήγε στο Ρίο και σάρωσε όλα τα μετάλλια, στη γυμναστική! Η Αμερικανίδα Simon Biles είναι μεταξύ των σούπερ σταρ αυτών των Ολυμπιακών Αγώνων και η επιτυχία της δεν της εξασφάλισε απλά αναγνώριση και δόξα. Κέρδισε και την καρδιά ενός πρωταγωνιστή του Hollywood.

Η Simone Biles, όπως και χιλιάδες μικρά κορίτσια της ηλικίας της είναι ερωτευμένη με τον σούπερ σταρ του κινηματογράφου Zac Effron. Το είχε παραδεχτεί και σε παλαιότερη συνέντευξή της στο show της Ellen Degeneres: “Είναι που είναι κούκλος; Γι’ αυτό σου αρέσει;” έλεγε η παρουσιάστρια το Μάρτιο με την αθλήτρια να απαντά όλο νάζι: “ΝΑΙ”. Να λοιπόν που όταν είσαι μάγος της γυμναστικής και καταπλήσσεις όλο τον κόσμο, μπορείς να “σαγηνεύσεις” και τον εφηβικό σου – celebrity έρωτα.

Ο Zac έστελνε τα μηνύματα θαυμασμού στην πολυνίκη των Ολυμπιακών του Ρίο μέσω twitter και εκείνη απαντούσε κολακευμένη. Ποτέ όμως δεν περίμενε πως ο ηθοποιός θα ταξίδευε μέχρι το Ρίο μόνο για εκείνη.

 

Ένα φιλί στο μάγουλο ήταν αρκετό για να ρίξει την Bile νοκ άουτ ή μεταφορικά μιλώντας να την κάνει να “πετά στα σύννεφα”.

ΠΗΓΗ EONLINE

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα