Ημαθία: Τι υποστηρίζει η μητέρα θύματος για τον 59χρονο ιδιοκτήτη φάρμας

Διαβάζεται σε 2'
Θύμα κακοποίησης (φωτογραφία αρχείου)
Θύμα κακοποίησης (φωτογραφία αρχείου) ISTOCK

Όσα φέρεται να της εκμυστηρεύτηκε η κόρη της αποκαλύπτει η μητέρα ενός εκ των δύο κοριτσιών που κατήγγειλαν ιδιοκτήτη φάρμας για σεξουαλική παρενόχληση στην Ημαθία.

Τα όσα φέρεται να βίωσε η κόρη της από τον ιδιοκτήτη φάρμας στην Ημαθία, αποκάλυψε η μητέρα ενός εκ των δύο κοριτσιών που κατήγγειλαν τον 59χρονο για σεξουαλική παρενόχληση.

Ο 59χρονος κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος, καθώς η δίκη του στο Αυτόφωρο αναβλήθηκε για την Μεγάλη Δευτέρα προκειμένου να κληθούν οι μάρτυρες της υπόθεσης. Στα πρώτα του λόγια, όπως μεταδίδει το thestival, έβαλε τα κλάματα. «Δώδεκα χρόνια δεν πείραξα και δεν με πείραξε κανείς. Δεν έχω λόγια», ανέφερε.

Υπενθυμίζεται ότι ο 59χρονος συνελήφθη μετά από καταγγελία του Διευθυντή του Γυμνασίου, καθώς σύμφωνα με τα όσα φέρονται να είπαν τα κορίτσια κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής του Γυμνασίου, προέβη σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος τους, ενώ έκαναν ιππασία με άλογα ιδιοκτησίας του.

«Τα έκανε βόλτα επί πληρωμή, πέντε ευρώ την πρώτη φορά, ενώ τα αγόρια δεν τα ανέβαζε, ανέβαιναν πατώντας σε κάτι τούβλα, τα κορίτσια τα έπιανε από τους μηρούς και τη μέση και τα ανέβαζε, βέβαια τα κορίτσια δεν είχαν πονηρευτεί και η κόρη μου φυσικά», ανέφερε στο thestival μητέρα θύματος.

«Την πρώτη βόλτα που την έκανε, την ανέβασε στο άλογο. Στη δεύτερη της είπε κάνε βόλτα με δύο ευρώ. Tην ξαναανέβασε πιάνοντας την από τους μηρούς και τη μέση, την θώπευσε στη μέση και στους μηρούς και στην τρίτη την έκανε δωρεάν, την είπε nα φέρει κοριτσοπαρέα. Tης είπε αν φέρεις κοριτσοπαρέα θα σε κάνω κι άλλη βόλτα δωρεάν, κι άρχισε προς τα κάτω προς τον πωπό να την χαϊδεύει και να την θωπεύει. Εκεί το παιδί άρχισε να καταλαβαίνει τα γίνεται, του είπε να κατέβει, και του είπε δεν γίνεται τώρα θα κάνεις τη βόλτα και μετά», πρόσθεσε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα