Δύσκολες ώρες για την Tina Turner: Αυτοκτόνησε ο γιος της

Δύσκολες ώρες για την Tina Turner: Αυτοκτόνησε ο γιος της
Η Τίνα Τέρνερ σε πρόσφατη εμφάνιση Vianney Le Caer/Invision/AP

Θρήνος για τη θρυλική "γιαγιά της ροκ". Ο γιος της Κρεγκ αυτοκτόνησε, αφού αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι.

Αντιμέτωπη με μία ακόμη σκληρή δοκιμασία, τη χειρότερη μέχρι στιγμής στη ζωή της, βρίσκεται η αειθαλής Tina Turner. Όπως μεταδίδουν αμερικανικά ΜΜΕ, ο γιος της Κρεγκ Ρέιμοντ Τέρνερ αυτοκτόνησε αφού αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι στο σπίτι του στην Καλιφόρνια.

Ο 59χρονος Κρεγκ ήταν το μεγαλύτερο από τα παιδιά της τραγουδίστριας, τον οποίο απέκτησε σε ηλικία μόλις 18 ετών. Πατέρας του ήταν ο σαξοφωνίστα των King of Rhythms, Ρέιμον Χιλ, όμως στη συνέχεια τον υιοθέτησε ο Άικ Τέρνερ, ο οποίος σημάδεψε ανεξίτηλα την προσωπική και καλλιτεχνική ζωή της Τίνα, αφού δίπλα του έγινε η σούπερ ντίβα που όλοι θαυμάζουν σήμερα, ενώ σε προσωπικό επίπεδο πέρασε πολύ δύσκολα δίπλα του, μέχρι να αποφασίσει να τον εγκαταλείψει.

Με τον Άικ, η Τίνα απέκτησε έναν ακόμη γιο, τον Ρόνι, ενώ όσα χρόνια έμεινα μαζί υιοθέτησε και τους δύο γιους του Μάικλ και Άικ Τζούνιορ, τους οποίους μεγάλωσε σαν δικά της παιδιά.

Στα 78 της χρόνια, η Τίνα Τέρνερ έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων και έκτακτων εμφανίσεων, όπως πρόσφατα για την προώθηση ενός θεατρικού μιούζικαλ με θέμα τη ζωή της. Από το 2013 παντρεύτηκε με τον αρκετά χρόνια νεότερό της Έργουιν Μπαχ και ζει σχεδόν μόνιμα πλέον στην Ευρώπη. Για χάρη του μάλιστα έλαβε την ελβετική υπηκοότητα και αποποιήθηκε την αμερικανική.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα