H Mia Khalifa άφησε το πορνό, έπιασε τα σπορ και αγαπάει τα ανθρώπινα λάθη

H Mia Khalifa άφησε το πορνό, έπιασε τα σπορ και αγαπάει τα ανθρώπινα λάθη

Μπαράζ αναρτήσεων συμπαράστασης υπέρ του Λόρις Κάριους, αλλά και ένα απρόσμενο "στενό μαρκάρισμα" από τον Μάριο Μπαλοτέλι

Η πρώην πορνοστάρ με καταγωγή από τον Λίβανο, Mia Khalifa, αποφάσισε να σταθεί στο πλευρό του Loris Karius μετά τον τελικό του Champions League ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Khalifa που ασχολείται με τον σχολιασμό αθλητικών ειδήσεων μέσα από τα social media, έγραψε συγκεκριμένα σε ανάρτησή της στο Instagram, απευθυνόμενη στον τερματοφύλακα της Λίβερπουλ που έπεσε σε μοιραία λάθη το βράδυ του τελικού:

“Συνέχισε να χαμογελάς. Τα λάθη είναι μέρος της ανθρώπινης φύσης”. Και πρόσθεσε το #FuckYouRamos, εναντίον του Sergio Ramos ο οποίος έχει δεχθεί έντονη κριτική στα κοινωνικά δίκτυα για τον τραυματισμό του Mo Salah.

Πριν τον τελικό, η Khalifa έκανε ένα ακόμη σχόλιο υπέρ του Karius, στον Instagram λογαριασμό Bench Warmers:

Και φυσικά, ο Mario Balotelli δεν έχασε την ευκαιρία να φλερτάρει επί τόπου και διαδικτυακώς, την 24χρονη πρώην πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών:

 

Σημειώνεται πως πριν δύο χρόνια η νεαρή δεχόταν απειλές από τζιχαντιστές. Τότε ήταν που αποφάσισε να εγκαταλείψει το πορνό, για το οποίο η ίδια έχει δηλώσει πως αντιμετώπισε με τρόπο “ακτιβιστικό”.  “Ήταν μια προσωπική επανάσταση για εμένα, ένας πειραματισμός”, είπε πρόσφατα στο WEDŪ, μιλώντας στον Lance Armstrong. Οι απειλές που είχε δεχθεί άλλωστε για αποκεφαλισμό της, είχαν να κάνουν με ερωτική σκηνή στην οποία πρωταγωνιστούσε με μουσουλμανικό χιτζάμπ.

Πλέον ασχολείται ως αθλητικογράφος σε εκπομπές, ενώ δηλώνει πως η όλη ενασχόληση με τον ερωτικό κινηματογράφο, κράτησε μόλις τρεις μήνες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα