Μητέρα Παντελίδη: Η προδοσία έρχεται σχεδόν πάντα από μέσα

default image

Το μήνυμα της Αθηνάς Παντελίδη στο facebook για το γιο της που χάθηκε στο τροχαίο και τα "ανθρωπάρια" που όπως λέει βρέθηκαν μαζί με τον Παντελή Παντελίδη και τον πρόδωσαν

Η Αθηνά Παντελίδη, μητέρα του τραγουδιστή που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα το Φεβρουάριο, ευχαρίστησε μέσα από τη σελίδα της στο facebook όλο τον κόσμο που “αγάπησε τόσο δυνατά τον ΠΑΝΤΕΛΗ”, στέλνοντας παράλληλα μηνύματα πικρίας σε “ανθρωπάρια” που όπως αναφέρει πρόδωσαν τον Παντελή Παντελίδη.

Σε ανάρτησή της στο facebook σημειώνει: “Σε αυτόν τον κόσμο χρωστάμε πολλά γιατί με την αγάπη τους μπορέσαμε να στηριχτούμε στα πόδια μας και δεν μας αφήσατε να καταρρεύσουμε.Τα καθημερινά μηνύματα συμπαράστασης μας έχουν συγκλονίσει” σημειώνει και παραθέτει τα λόγια ανθρώπων που την πλησίασαν μετά το θάνατο του γιου της. “Κυρία Αθηνά δίνουμε ο καθένας μας μια μέρα από την ζωή μας αρκεί να γυρίσει πίσω ο Παντελής” είναι τα λόγια που όπως γράφει της μετέφερε μια νεαρή κοπέλα.

Το μήνυμά της κας Παντελίδη όμως στρέφεται και εναντίον εκείνων, των “λίγων” όπως λέει, που “πρόδωσαν τον Παντελή”. “Έλα όμως που η προδοσία έρχεται σχεδόν πάντα από μέσα. Από εκείνους που βρέθηκαν μαζί σου για λίγο. Από ανάξιους που εμπιστεύθηκες. Από ανθρωπάρια που σε φακέλωσαν πάνω στις πιο εξομολογητικές σου ώρες…” έγραψε κλείνοντας το κείμενό της η Αθηνά Παντελίδη.

Δείτε την ανάρτησή της εδώ:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα