“Μπλέξιμο” για την Ελένη Μενεγάκη: Η αστυνομία ερευνά βίντεο που “ανέβασε” στα social media

“Μπλέξιμο” για την Ελένη Μενεγάκη: Η αστυνομία ερευνά βίντεο που “ανέβασε” στα social media
Η Ελένη Μενεγάκη στην Κρήτη youtube

Ούτε που φανταζόταν η αγαπημένη παρουσιάστρια ότι ένα βίντεο που ανέβασε από τις πασχαλινές της διακοπές στην Κρήτη και στο οποίο ακούγονται πυροβολισμοί, θα γινόταν αφορμή για έρευνα της αστυνομίας, στην οποία ενδέχεται και να κληθεί να καταθέσει ως μάρτυρας

Η Ελένη Μενεγάκη μαζί με τον Ματέο Παντζόπουλο πέρασαν τις διακοπές του Πάσχα στην Κρήτη, με την παρουσιάστρια να μην κρύβει τη χαρά και τον ενθουσιασμό της, κάνοντας πολλές αναρτήσεις στα social media, όπου και έχει εκατοντάδες χιλιάδες “ακόλουθους”.

Σε ένα από τα βίντεο, ανάμεσα στις μαντινάδες, τα χαμόγελα και τους πανηγυρισμούς, ακούγονται και πέντε άσκοποι πυροβολισμοί. Επειδή όμως οι… άσκοποι πυροβολισμοί θεωρούνται επικίνδυνο έθιμο και πλέον απαγορεύονται, οι τοπικές αρχές διέταξαν έρευνα προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες.

Η ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη από το Πάσχα στην Κρήτη instagram

Σύμφωνα με δημοσίευμα του patris.gr, ο ίδιος ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής της ΕΛ.ΑΣ. στην Κρήτη κ. Κ. Λαγουδάκης να ζητήσει κατεπείγουσα έρευνα για να βρεθούν όσοι ευθύνονται για τη συνέχιση του επικίνδυνου αυτού εθίμου.

Η διαταγή για τη διενέργεια προανάκρισης δόθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου χθες το πρωί, δηλαδή σχεδόν αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση του video που η κα Μενεγάκη ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και είδαν χιλιάδες «ακόλουθοί» της, προφανώς χωρίς να γνωρίζει το τι θα ακολουθήσει αναφορικά με την αστυνομική έρευνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί που θα αναλάβουν τη διερεύνηση της υπόθεσης θα πρέπει να εντοπίσουν το μέρος όπου βρισκόταν η κα Μενεγάκη, οι μαντιναδολόγοι και οργανοπαίχτες που τη συνόδευαν, η ταυτότητά τους, η ημέρα και ο χρόνος που ρίχτηκαν οι άσκοποι πυροβολισμοί.

Αφού βρεθούν, ορισμένοι μάλιστα είναι γνωστοί, θα κληθούν να καταθέσουν για το εάν γνωρίζουν ποιος ή ποιοι είναι εκείνοι που αν και δε φαίνονται στο σχετικό βίντεο ευθύνονται για τους άσκοπους πυροβολισμούς. Μεταξύ εκείνων που θα κληθούν να καταθέσουν και θα ερωτηθούν είναι, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές και η κα Μενεγάκη, αλλά και ο σύζυγός της κ. Παντζόπουλος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα