Παροδικές νεφώσεις – Κανονικές θερμοκρασίες

Παροδικές νεφώσεις – Κανονικές θερμοκρασίες
Παροδικές νεφώσεις και κανονικές θερμοκρασίες σήμερα Pixabay

Ο μετεωρολόγος Θοδωρής Κολυδάς μας δίνει αναλυτική πρόγνωση του καιρού για σήμερα Κυριακή, αλλά και για το επόμενο τριήμερο

Παροδικές νεφώσεις στη χώρα μας σήμερα, κυρίως στα ανατολικά και νότια λόγω της επικράτησης μελτεμιού και περιορισμένη καιρική αστάθεια στα ηπειρωτικά. Ανάλογη κατάσταση στη κεντρική Ευρώπη και τα Βαλκάνια.

Ο καιρός σήμερα

Σε κανονικά επίπεδα η θερμοκρασία στις περισσότερες περιοχές της Ευρώπης.

Ο καιρός σήμερα

Στη ανατολική και τη νότια κυρίως Ελλάδα σήμερα θα υπάρχουν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή καταιγίδες στα ηπειρωτικά το μεσημέρι και το απόγευμα, ενώ τοπικά φαινόμενα θα εκδηλωθούν και στη νότια νησιωτική χώρα (κυρίως στη βόρεια Κρήτη).

Ο καιρός σήμερα

Ο καιρός στην Αττική

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΟ DELTIOKAIROU.GR

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις που το μεσημέρι και το απόγευμα θα είναι περισσότερες στα βόρεια. Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 28 βαθμούς Κελσίου.

*Αιγάλεω, *Βουλιαγμένη, *Γλυφάδα, *Εκάλη, *Ζωγράφου, *Ίλιον, * Καλλιθέα, *Κέντρο, *Κηφισιά, *Κορωπί, *Μαρούσι, *Μέγαρα, *Νέα Μάκρη, *Πειραιάς, *Πεντέλη, *Περιστέρι, *Σαρωνίδα

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες και θα εκδηλωθούν τοπικές μπόρες ή καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φτάσει το μεσημέρι τους 29 βαθμούς.

*Ασβεστοχώρι, *Εύοσμος, *Θέρμη, *Κέντρο, *Κύμινα, *Λαγκαδάς, *Νέα Μηχανιώνα, *Πανόραμα, *Σίνδος, *Χαλκιδική, *Ωραιόκαστρο

Ο καιρός τις επόμενες μέρες

Ο καιρός θα κυλήσει χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα σε στεριά και θάλασσα και η αστάθεια θα είναι περιορισμένη στα ηπειρωτικά. Οι βοριάδες πρόσκαιρα θα είναι ενισχυμένοι και τοπικά θα φτάνουν στο κεντρικό και το νότιο Αιγαίο τα 6 με 7 μποφόρ χωρίς να δημιουργούν προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες. Εξασθένηση προβλέπεται από το απόγευμα της Τρίτης. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε καλά επίπεδα για την εποχή.

Ο καιρός τις επόμενες μέρες

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση σε πόλεις της Θεσσαλίας, της Ανατολικής Στερεάς και της Πελοποννήσου:

Αράχωβα, *Βόλος, *Θήβα, *Λαμία, *Λάρισα, *Λιβαδειά, *Καρδίτσα, *Κόρινθος, *Ναύπλιο, *Τρίκαλα, *Τρίπολη, *Χαλκίδα

Ο καιρός τις επόμενες μέρες

Ο καιρός τις επόμενες μέρες

Ο καιρός τις επόμενες μέρες

Ο καιρός τις επόμενες μέρες

Διαβάστε αναλυτική πρόγνωση για τα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη:

*Άγιος Νικόλαος, *Αμοργός, *Άνδρος, *Ηράκλειο, *Μήλος, *Μύκονος, *Νάξος, *Πάρος, *Ρέθυμνο

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα