Προοδευτική πτώση θερμοκρασίας – Αστάθεια κυρίως στα βόρεια

Προοδευτική πτώση θερμοκρασίας – Αστάθεια κυρίως στα βόρεια
Προοδευτική πτώση θερμοκρασίας Eurokinissi

Ο μετεωρολόγος Θοδωρής Κολυδάς μας δίνει αναλυτική πρόγνωση του καιρού για σήμερα Σάββατο, αλλά και για το επόμενο τριήμερο

Επανέρχεται η θερμοκρασία σε κανονικά επίπεδα ενώ την Παρασκευή από τους μετεωρολογικούς σταθμούς της ΕΜΥ οι υψηλότερες θερμοκρασίες σημειώθηκαν στο Άκτιο (Πρέβεζα) την Ανδραβίδα, τον Άραξο και το Μεσολόγγι. Στους μετεωρολογικούς σταθμούς του ΕΑΑ είχαμε 37.8 βαθμούς στην Κυπαρισσία, 37.5 βαθμούς στο Νεοχώρι της Άρτας,  το Αιτωλικό και από 37 έως 37.4 βαθμούς στη Λάππα και την Ωλένη Αχαΐας καθώς επίσης και στην Αμαλιάδα.

Ο καιρός σήμερα

Σήμερα παρατηρούμε ότι στα δυτικά δεν θα ξεπεράσουμε τους 28 βαθμούς, καθώς όλο το κύμα ζέστης απομακρύνθηκε ανατολικότερα, ενώ στα υπόλοιπα θα έχουμε μέγιστες τιμές περί τους 32 με 35 βαθμούς.

Ο καιρός στην Αττική

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΟ DELTIOKAIROU.GR

Στην Αττική προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 34 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί μέτριοι.

*Αιγάλεω, *Βουλιαγμένη, *Γλυφάδα, *Εκάλη, *Ζωγράφου, *Ίλιον, * Καλλιθέα, *Κέντρο, *Κηφισιά, *Κορωπί, *Μαρούσι, *Μέγαρα, *Νέα Μάκρη, *Πειραιάς, *Πεντέλη, *Περιστέρι, *Σαρωνίδα

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε τοπικές νεφώσεις το απόγευμα με παροδικές μπόρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φτάσει το μεσημέρι τους 33 βαθμούς.

*Ασβεστοχώρι, *Εύοσμος, *Θέρμη, *Κέντρο, *Κύμινα, *Λαγκαδάς, *Νέα Μηχανιώνα, *Πανόραμα, *Σίνδος, *Χαλκιδική, *Ωραιόκαστρο

Η προοπτική του καιρού

Ακολουθούν οι επόμενοι χάρτες πρόγνωσης του καιρού με την τριήμερη προοπτική στη χώρα μας αλλά και σε Αθήνα Θεσσαλονίκη. Παροδικά φαινόμενα αστάθειας θα εκδηλωθούν κυρίως την Κυριακή σχεδόν σε όλα τα ηπειρωτικά.

Ο καιρός την Κυριακή

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση σε πόλεις της Θεσσαλίας, της Ανατολικής Στερεάς και της Πελοποννήσου:

Αράχωβα, *Βόλος, *Θήβα, *Λαμία, *Λάρισα, *Λιβαδειά, *Καρδίτσα, *Κόρινθος, *Ναύπλιο, *Τρίκαλα, *Τρίπολη, *Χαλκίδα

Ο καιρός την Δευτέρα

Ο καιρός την Τρίτη

Διαβάστε αναλυτική πρόγνωση για τα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη:

*Άγιος Νικόλαος, *Αμοργός, *Άνδρος, *Ηράκλειο, *Μήλος, *Μύκονος, *Νάξος, *Πάρος, *Ρέθυμνο

Ο καιρός τις επόμενες μέρες στην Αθήνα

Ο καιρός τις επόμενες μέρες στη Θεσσαλονίκη

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα