Ζέστη σήμερα -Καιρός “ψυχρής λίμνης” από την Παρασκευή

Ζέστη σήμερα -Καιρός “ψυχρής λίμνης” από την Παρασκευή
Ανοιξιάτικος καιρός και... καλοκαιρινές θερμοκρασίες Eurokinissi

Αναλυτική πρόβλεψη του καιρού από τον μετεωρολόγο Θοδωρή Κολυδά για σήμερα Τετάρτη- Η προοπτική του καιρού για τις επόμενες μέρες

Θα διατηρηθούν και σήμερα υψηλές οι θερμοκρασίες στη χώρα, με τιμές κατά 4 βαθμούς πάνω από τη μέση τιμή. Χθες, σημειώθηκαν 35 βαθμοί στην Ελευσίνια και την Λάρισα ενώ 34 βαθμούς είχε στο Ελληνικό και 33 στις Σέρρες , τον Άραξο την Ζάκυνθο και την Τανάγρα

Σήμερα, στις νησιωτικές περιοχές του Αιγαίου  θα ξεπεράσουμε τους 31 βαθμούς , ενώ στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο θα φτάσουμε τοπικά και τους 35 με 36 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός .  Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 34 βαθμούς  Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε τοπικές νεφώσεις το απόγευμα με παροδικές μπόρες ή καταιγίδες. Η  θερμοκρασία θα φτάσει το μεσημέρι τους 33 βαθμούς.

 

Προοπτική καιρού

Την Παρασκευή προβλέπονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και από το μεσημέρι σποραδικές  καταιγίδες στα δυτικά κεντρικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 μπ και η θερμοκρασία θα πέσει κυρίως στα δυτικά και  Βόρεια. 

Το Σαββατοκύριακο θα επικρατήσει άστατος καιρός κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν τα 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα πέσει ακόμη λίγο , αλλά θα είναι καλή για την εποχή.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ  Σαν σήμερα το 1969 σημειώθηκαν 40 βαθμοί Κελσίου στο Ηράκλειο της Κρήτης

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα