Ειδικές αστυνομικές δράσεις σε Αθήνα και Δυτ. Αττική: 176 συλλήψεις σε 10 ημέρες

default image

Τα αποτελέσματα των δράσεων του τελευταίου δεκαημέρου, στο πλαίσιο του Ειδικού Επιχειρησιακού Σχεδίου Αστυνόμευσης της Δυτικής Αττικής, του κέντρου της Αθήνας και της περιοχής της Ακρόπολης έδωσε στη δημοσιότητα η ΓΑΔΑ.

Στο πλαίσιο του Ειδικού Επιχειρησιακού Σχεδίου Αστυνόμευσης της Δυτικής Αττικής, πραγματοποιούνται σε καθημερινή βάση ειδικές αστυνομικές δράσεις, για την πρόληψη και καταστολή της παραβατικότητας και την ενίσχυση του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών.

Κατά τη διάρκεια των δράσεων αυτών και κατά το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου 2018, ελέγχθηκαν 5.657 άτομα, προσήχθησαν 2.332 άτομα και συνελήφθησαν 176 άτομα εκ των οποίων 22 για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών ουσιών, 18 για κλοπές-διαρρήξεις, 14 για καταδικαστικές αποφάσεις, 8 για παράβαση του Νόμου περί όπλων, 8 για παράβαση του Νόμου περί αλλοδαπών, 5 για παραεμπόριο και 101 για διάφορα άλλα αδικήματα.

Κατασχέθηκαν 1.192,3 γραμμάρια ηρωίνης, 13,4 γραμμάρια κάνναβης, 25 ναρκωτικά δισκία, 4 όπλα, 3 μαχαίρια, 335 ευρώ, 1.613 πακέτα λαθραίων τσιγάρων και 8 κινητά τηλέφωνα.

Αποτελέσματα δράσεων στο κέντρο της Αθήνας και στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης

Στο ίδιο πλαίσιο και την ίδια περίοδο έγιναν αντίστοιχες δράσεις στο κέντρο της Αθήνας και στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης.

Ειδικό Επιχειρησιακό Σχέδιο Αστυνόμευσης του κέντρου Αθηνών:

Ελέγχθηκαν 1.408 άτομα, προσήχθησαν 877 άτομα και συνελήφθησαν 57 άτομα εκ των οποίων, 25 για παρεμπόριο, 19 για παράβαση του Νόμου περί αλλοδαπών, 6 για λαθρεμπόριο, τρεις για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών ουσιών, ένας για παράβαση του Νόμου περί όπλων, ένας για καταδικαστικές αποφάσεις, ένας για κλοπές-διαρρήξεις και ένας για διάφορα άλλα αδικήματα.

Κατασχέθηκαν 38 γραμμάρια κάνναβης και μικροποσότητα ηρωίνης, ναρκωτικό δισκίο, όπλο, 630 ευρώ, 6.835 πακέτα λαθραίων τσιγάρων, 609 συσκευασίες καπνού και 2.172 τεμάχια ειδών παρεμπορίου.

Ειδικό Επιχειρησιακό Σχέδιο Αστυνόμευσης του Αρχαιολογικού Χώρου Ακρόπολης:

Ελέγχθηκαν 746 άτομα, προσήχθησαν 31 άτομα, συνελήφθησαν 8 άτομα εκ των οποίων τρεις για παράβαση του Νόμου περί αλλοδαπών, δύο για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών ουσιών, ένας για ληστεία, ένας για καταδικαστική απόφαση και ένας για παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Οι ειδικές αστυνομικές δράσεις, θα συνεχισθούν με την ίδια συχνότητα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα