“Τυφλώθηκε” από το πάθος και κόντεψε να προκαλέσει διπλό φονικό

“Τυφλώθηκε” από το πάθος και κόντεψε να προκαλέσει διπλό φονικό
περιπολικό της ΕΛΑΣ SOOC

Τοποθέτησε GPS κάτω από το αυτοκίνητο της γυναίκας που επιθυμούσε αλλά εκείνη δεν τον ήθελε, την ακολούθησε και πυροβόλησε εναντίον του αυτοκινήτου το οποίο οδηγούσε ο σύντροφός της, με αποτέλεσμα εκείνη να τραυματιστεί ελαφρά από τα θραύσματα των τζαμιών

«Τυφλωμένος» από το πάθος ενεργούσε ένας 51χρονος που έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για κλοπές φορτηγών. Τοποθέτησε GPS κάτω από το αυτοκίνητο της γυναίκας που επιθυμούσε αλλά εκείνη δεν τον ήθελε, την ακολούθησε και πυροβόλησε εναντίον του αυτοκινήτου το οποίο οδηγούσε ο σύντροφός της, με αποτέλεσμα εκείνη να τραυματιστεί ελαφρά από τα θραύσματα των τζαμιών

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, εντόπισαν και συνέλαβαν έπειτα από ενδελεχή έρευνα, τον 51χρονο για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος δύο ατόμων για τον οποίο σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοφορία-οπλοχρησία και για παράβαση του Νόμου για την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Συγκεκριμένα, ξημερώματα της Κυριακής, ο 51χρονος, κινούμενος με αυτοκίνητο στην περιοχή της Σταυρούπολης, προσέγγισε αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν μία 43χρονη Ρουμάνα που είχε ερωτευθεί και ο 37χρονος σύντροφός της και πυροβόλησε εναντίον τους με περίστροφο, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της γυναίκας από θραύσματα των πλαϊνών κρυστάλλων του αυτοκινήτου.

Μετά την πράξη του μετέβη σε περιοχή της Πέλλας, όπου έκρυψε το αυτοκίνητό του και στη συνέχεια ένας 64χρονος φίλος του τον μετέφερε στην περιοχή της Πιερίας όπου του παρείχε κατάλυμα.

Ωστόσο, απογευματινές ώρες χθες, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, εντοπίσθηκε και συνελήφθη ο 51χρονος καθώς και ο 64χρονος για υπόθαλψη του δράστη.

Κατά τις έρευνες βρέθηκαν ένα περίστροφο με πέντε φυσίγγια και μία ενεργοποιημένη συσκευή γεωγραφικού εντοπισμού θέσης (GPS), την οποία είχε τοποθετήσει ο δράστης στο αυτοκίνητο της 43χρονης για την παρακολούθησή της. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα