Έβρος: Ελεύθεροι οι τέσσερις Τούρκοι συλληφθέντες

Έβρος: Ελεύθεροι οι τέσσερις Τούρκοι συλληφθέντες
Φωτό αρχείου EUROKINISSI

Στην απολογία τους ισχυρίστηκαν ότι δεν γνώριζαν πως εισήλθαν σε απαγορευμένη περιοχή, ενώ τους επιβλήθηκε τρίμηνη φυλάκιση με τριετή αναστολή.

Τρεις μήνες φυλάκισης με τριετή αναστολή ήταν η ποινή που επέβαλε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Ορεστιάδας στους τέσσερις Τούρκους υπηκόους, τους οποίους οι αστυνομικές αρχές του Διδυμοτείχου συνέλαβαν το απόγευμα της Πέμπτη, μετά από παράνομη είσοδό τους σε απαγορευμένη περιοχή.

Οι τέσσερις Τούρκοι, εκ των οποίων οι δύο δήλωσαν δημοσιογράφοι, στην απολογία τους επικαλέστηκαν άγνοια για την είσοδό τους σε απαγορευμένη ζώνη, υποστηρίζοντας πως βρέθηκαν στο σημείο για τις ανάγκες ρεπορτάζ σχετικά με τη γυναίκα και τα τρία παιδιά, που αγνοούνται από χθες το πρωί στον ποταμό Έβρο, μετά την ανατροπή βάρκας, στην οποία επέβαιναν προσπαθώντας να εισέλθουν παρατύπως στην Ελλάδα.

Μετά την απολογία και την επιβολή της ποινής οι Τούρκοι υπήκοοι αφέθηκαν ελεύθεροι, αφού τους έγιναν σχετικές συστάσεις, καθώς διαπιστώθηκε πως δεν υπήρχε επιβαρυντικό ποινικό μητρώο για κανέναν από τους τέσσερις.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα