Πανικός στην Κω: Μηδένισαν γραπτό μαθήτριας και συνέλαβαν την αδερφή της

Πανικός στην Κω: Μηδένισαν γραπτό μαθήτριας και συνέλαβαν την αδερφή της
Ανακοινώθηκαν οι βάσεις για τα Γενικά Λύκεια της χώρας. Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017(EUROKINISSI/ ΛΥΔΙΑ ΣΙΩΡΗ) Eurokinissi

Προσωρινή διακοπή στις Πανελλήνιες εξετάσεις σε Λύκειο της Κω. Μηδένισαν γραπτό υποψήφιας των Ανθρωπιστικών Σπουδών και συνέλαβαν την αδερφή της. Το Colpo Grosso που "έστησαν" για αντιγραφή. Πώς έγιναν αντιληπτές

Σάλος προκλήθηκε στην Κω από το Colpo Grosso που “έστησε” 18χρονη μαθήτρια, προκειμένου να επιτύχει υψηλά σκορ στις σημερινές Πανελλήνιες εξετάσεις σε μαθήματα Κατεύθυνσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την dimokratiki.gr, η 18χρονη μαθήτρια, εντοπίστηκε από τον επιτηρητή καθηγητή, να φέρει ακουστικό με καλώδιο στο ένα της αυτί, το οποίο είχε κρύψει επιμελώς ανάμεσα στα μαλλιά της. Μέσω αυτού, επικοινωνούσε με την 24χρονη αδερφή της, προκειμένου με αυτή την ιδιαίτερη αντιγραφή να την βοηθά, στο εξεταζόμενο μάθημα.

Η αντιγραφή σημειώθηκε σήμερα Τετάρτη και συγκεκριμένα στο 2ο ΓΕΛ Κω, όταν η υποψήφια της ομάδας Ανθρωπιστικών Σπουδών “πιάστηκε στα πράσα” να αντιγράφει στο μάθημα της Ιστορίας Κατεύθυνσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην αίθουσα επικράτησε αναστάτωση, ενώ στο σχολείο κλήθηκε η αστυνομία που ξετύλιξε το κουβάρι της υπόθεσης.

Πάντως, με τα όσα μεταδίδουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, το γραπτό της τελειόφοιτης μηδενίστηκε, ενώ το Α.Τ. της Κω που ανέλαβε την υπόθεση, συνέλαβε την 24χρονη αδερφή της.

Οι Πανελλήνιες συνεχίστηκαν κανονικά για τους υπόλοιπους υποψήφιους, που σίγουρα θα θυμούνται για καιρό τα όσα έζησαν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα