ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2023

Όλα τα νέα και οι ειδήσεις για την Πανελλήνιες εξετάσεις 2023. Το πρόγραμμα, ανακοινώσεις του Υπουργείου Παιδείας, θέματα και απαντήσεις και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις πανελλαδικές εξετάσεις. Για τα γενικά λύκεια οι Πανελλήνιες θα ξεκινήσουν στις 2 Ιουνίου 2023 και θα ολοκληρωθούν στις 12 Ιουνίου 2023. Για τα ΕΠΑΛ θα ξεκινήσουν την 1η Ιουνίου 2023 ως τις 16 Ιουνίου 2023.

Πανελλήνιες 2022

Πανελλήνιες 2023: Την 1η Ιουνίου ξεκινούν οι εξετάσεις, όπως ανακοίνωσε η Νίκη Κεραμέως

Την ημερομηνία έναρξης των πανελλαδικών εξετάσεων γνωστοποίησε η Υπουργός Παιδείας σε τηλεοπτική της συνέντευξη. Τι είπε για την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.

Νίκη Κεραμέως

Κεραμέως: "Μέχρι 5 οι απουσίες λόγω γρίπης που δεν θα μετρούν"

Διευκρινίσεις για τις απουσίες των μαθητών που νοσούν με γρίπη έδωσε η υπουργός Παιδείας. Τι θα πρέπει να προσκομίσουν. Τι είπε για το φοιτητικό επίδομα και τους διορισμούς εκπαιδευτικών.

Πανελλήνιες 2023: Ανακοινώθηκαν οι συντελεστές ελάχιστης βάσης εισαγωγής

Πανελλήνιες 2023: Ανακοινώθηκαν οι συντελεστές ελάχιστης βάσης εισαγωγής

Η υπουργική απόφαση για τους συντελεστές ελάχιστης βάσης εισαγωγής στις Πανελλήνιες Εξετάσεις του 2023 υπεγράφη και αποστέλλεται προς δημοσίευση. Δείτε τους πίνακες.

Υποψήφιοι κοιτάζουν τις βάσεις εισαγωγής

Βάσεις 2022: Πόσο βοήθησαν οι εκτιμήσεις για τα μόρια

Προδιαγεγραμμένες οι σαφείς τάσεις για πτώσεις βάσεων σε τμήματα ‘’ρετιρέ’’ λόγω έλλειψης αριστούχων και πτωτικές και ανοδικές τάσεις ορισμένων βαθμολογικών περιοχών, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις από τα φροντιστήρια Παπαδέα.

Νίκος Φίλης

Φίλης: 40.000 υποψήφιοι θυσία στο βωμό του Μινώταυρου της νεοφιλελεύθερης ιδεολογίας

Για ταξική αντικοινωνική και αντιεκπαιδευτική πολιτική κατηγορεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νίκη Κεραμέως ο Νίκος Φίλης. "20.000 παιδιά δυνητική πελατεία στα Κολέγια" επισημαίνει.

Ανάρτηση βαθμολογιών Πανελλήνιων Εξετάσεων

Βάσεις 2022: Όσο ψηλότερα, τόσο μεγαλύτερες οι ελεύθερες πτώσεις

Ελεύθερες πτώσεις των τμημάτων υψηλής ζήτησης και άνοδοι των τμημάτων μεσαίας ζήτησης συνθέτουν την γενική εικόνα των βάσεων που ανακοινωθήκαν από το υπουργείο Παιδείας. Η ανάλυσή τους από τα φροντιστήρια Παπαδέα.