ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Ειδήσεις και πληροφορίες για τις Πανελλήνιες εξετάσεις. Το πρόγραμμα, θέματα και απαντήσεις και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Φοιτητές στο Πανεπιστήμιο Αθηνών

Οι αλλαγές και τα "αγκάθια" του νομοσχεδίου για την τριτοβάθμια εκπαίδευση

Το επίμαχο νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας που κατατέθηκε στη Βουλή προβλέπει, μεταξύ άλλων, την ίδρυση πανεπιστημιακής αστυνομίας. Οι 4 βασικές αλλαγές που "φέρνει".

Πανελλήνιες: Τι θα ισχύσει εφέτος και το 2022

Πανελλήνιες: Τι θα ισχύσει εφέτος και το 2022

Από φέτος, το σύστημα εξετάσεων είναι ενιαίο και θα αφορά όλους τους υποψηφίους. Υπενθυμίζεται, ότι πέρυσι η χρονιά ήταν μεταβατική και έτσι οι υποψήφιοι έδιναν και με το "παλαιό" και με το "νέο" σύστημα.

Αμφιθέατρο με φοιτητές (φωτογραφία αρχείου)

Ελάχιστη βάση εισαγωγής, "αστυνομία πανεπιστημίων" και Ν + ½Ν για όριο φοίτησης

Οι προτεινόμενες ρυθμίσεις αφορούν την κατάταξή στις σχολές προτίμησης και όπως σημειώθηκε, δεν επηρεάζουν την προετοιμασία των φετινών υποψηφίων στις Πανελλαδικές εξετάσεις.

Η Χρυσαυγή Κασάπογλου στο "2Night Show"

Σύζυγος, μητέρα, γιαγιά, πλέον και φοιτήτρια: "Έδωσα Πανελλήνιες κρυφά από τον σύζυγό μου"

Η Χρυσαυγή Κασάπογλου ήταν καλεσμένη του "2Night Show" και μίλησε για την απόφασή της να δώσει Πανελλήνιες κρυφά. Μπήκε πρώτη στο Πάντειο, στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας.

Φυλακές Κορυδαλλού

Πανελλήνιες 2020: Κρατούμενοι στις φυλακές πέρασαν και σπουδάζουν στα ΑΕΙ

Κρατούμενοι των φυλακών Κορυδαλλού που έβαλαν σκοπό να διαβάσουν και να δώσουν πανελλήνιες μέσα από το κελί. "Το διάβασμα μας βοηθάει να ανασάνουμε, να ξεφύγει το μυαλό μας", δήλωσε ένας κρατούμενος.

Πανελλήνιες 2020

Πανελλήνιες 2020: Την Παρασκευή θα ανακοινωθούν οι βαθμολογίες των ειδικών μαθημάτων

Υπενθυμίζεται, ότι το υπουργείο ανακοίνωσε και την παράταση της δυνατότητας ηλεκτρονικής υποβολής του Μηχανογραφικού Δελτίου έως και τη Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020 τα μεσάνυχτα.

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2020

Πανελλήνιες 2020: Μόλις 3 υποψήφιοι με πάνω από 19.500 μόρια

Το υπουργείο Παιδείας έδωσε στη δημοσιότητα τα στατιστικά της κλιμάκωσης των μορίων. Πιο ασφαλής είναι πλέον η εκτίμηση για το πώς θα κυμανθούν οι φετινές βάσεις εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Πανελλήνιες 2020: Πτώση βάσεων σε νομικές και ιατρικές σχολές - Οι πρώτες εκτιμήσεις

Πτωτικά αναμένεται να κινηθούν οι βάσεις στις σχολές του 1ου και του 3ου Επιστημονικού Πεδίου ενώ στο 2ο και το 4ο φαίνεται πως δεν θα υπάρξουν μεγάλες διαφορές σε σχέση με πέρυσι.

Στιγμιότυπο από εξεταστικό κέντρο

Πανελλήνιες 2020: Οι απαντήσεις σε Χημεία, Οικονομία και Αρχές Οικονομικής Θεωρίας

Στα μαθήματα της Χημείας, της Οικονομίας και των Αρχών Οικονομικής Θεωρίας εξετάστηκαν σήμερα οι υποψήφιοι των ΓΕΛ. Δείτε τις απαντήσεις από τα φροντιστήρια Πουκαμισάς.

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2020 / ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ
(EUROKINISSSI/ILIALIVE.GR/ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ)

Πανελλήνιες 2020: Οι απαντήσεις σε Ιστορία, Πληροφορική και Ανάπτυξη Εφαρμογών

Συνεχίστηκαν σήμερα, Τετάρτη (24/06), οι Πανελλαδικές Εξετάσεις με τους υποψήφιους να εξετάζονται στην Ιστορία σε Ιστορία, Πληροφορική και Ανάπτυξη Εφαρμογών. Δείτε τις απαντήσεις στα θέματα.

Πανελλήνιες 2020

Πανελλήνιες 2020: Σε Ιστορία, Πληροφορική και Ανάπτυξη Εφαρμογών εξετάζονται σήμερα οι υποψήφιοι

Συνέχεια πανελληνίων με τους μαθητές να εξετάζονται σε Ιστορία και Πληροφορική με το νέο σύστημα και σε Ιστορία και Ανάπτυξη Εφαρμογών στο Προγραμματιστικό Περιβάλλον με το παλαιό σύστημα.