ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2023

Όλα τα νέα και οι ειδήσεις για την Πανελλήνιες εξετάσεις 2023. Το πρόγραμμα, ανακοινώσεις του Υπουργείου Παιδείας, θέματα και απαντήσεις και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις πανελλαδικές εξετάσεις. Για τα γενικά λύκεια οι Πανελλήνιες θα ξεκινήσουν στις 2 Ιουνίου 2023 και θα ολοκληρωθούν στις 12 Ιουνίου 2023. Για τα ΕΠΑΛ θα ξεκινήσουν την 1η Ιουνίου 2023 ως τις 16 Ιουνίου 2023.

Πανελλήνιες Εξετάσεις 2023

Πανελλήνιες 2023: Οι απαντήσεις στα Αρχαία Ελληνικά για τους μαθητές των ΓΕΛ

Ξεκίνημα εβδομάδας στις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2023 με Αρχαία Ελληνικά για τους μαθητές των ΓΕΛ στην Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών. Δείτε τις απαντήσεις στα θέματα που έπεσαν, από τα Φροντιστήρια Παπαδέα.

Πανελλήνιες 2023

Πανελλήνιες 2023 - ΓΕΛ: Τα θέματα σε Μαθηματικά, Βιολογία και Αρχαία Ελληνικά

Με μαθήματα προσανατολισμού συνεχίστηκαν οι Πανελλαδικές εξετάσεις για τους υποψηφίους των ΓΕΛ. Δείτε τα θέματα από τα Φροντιστήρια Παπαδέα. Ποιο το επίπεδο δυσκολίας.

Πανελλήνιες 2023

Πανελλήνιες 2023 - ΓΕΛ: Οι αντιδράσεις για το κείμενο της Κανόν περί "νεοφεμινισμού" και το ουσιαστικό πρόβλημα

Η επιλογή του κειμένου της Μπελίντα Κανόν με τίτλο "Φεμινισμός και Νεοφεμινισμός" στις Πανελλήνιες Εξετάσεις, ξεσήκωσε έντονες αντιδράσεις, οι οποίες εστιάζουν στη διατύπωση περί "πάθους για θυματοποίηση".

Πανελλήνιες Εξετάσεις 2023

Πανελλήνιες 2023 - ΓΕΛ: Οι απαντήσεις σε Γλώσσα και Λογοτεχνία - Φεμινισμός και έμφυλη ισότητα στα θέματα

Με τα Νέα Ελληνικά ξεκίνησαν τις Πανελλήνιες Εξετάσεις οι υποψήφιοι των ΓΕΛ. Δείτε τις απαντήσεις στα θέματα που έπεσαν, από τα Φροντιστήρια Παπαδέα. Οι μαθητές εξετάστηκαν σε κείμενο του Χρήστου Οικονόμου.

Πανελλήνιες εξετάσεις

Πανελλήνιες 2023: Προκαταρκτική της Εισαγγελίας Βόλου για το phising σε υποψήφιο από τα ΕΠΑΛ

Την απόπειρα απόκτησης πρόσβασης στο σύστημα των πανελληνίων ερευνούν οι αρχές, μετά από τηλεφώνημα σε μαθητή στο Βόλο, όπου αυτόματος τηλεφωνητής τον ενημέρωνε πως αλλάζει εξεταστικό κέντρο.

Χαλαρός μαθητής στις Πανελλήνιες: "Για την εμπειρία ήρθα - Το Σάββατο δεν θα δώσω, πάω για δουλειά"

Χαλαρός μαθητής στις Πανελλήνιες: "Για την εμπειρία ήρθα - Το Σάββατο δεν θα δώσω, πάω για δουλειά"

"Ωραία εμπειρία" χαρακτήρισε την σημερινή εξέταση των Πανελληνίων στο μάθημα των Νέων Ελληνικών ένας υποψήφιος από το ΕΠΑΛ Καλαμαριάς. Οι αυθόρμητες δηλώσεις του.

Δημήτρης Κουτσούμπας

Κουτσούμπας για Πανελλήνιες: "Καλή δύναμη - Τις πιο όμορφες μέρες σας, δεν τις έχετε ζήσει ακόμη"

Το μήνυμα του Δημήτρη Κουτσούμπα προς τους υποψηφίους των Πανελληνίων και η πρόταση του ΚΚΕ για δυνατότητα κατοχύρωσης της βαθμολογίας σε μαθήματα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Πανελλήνιες 2023: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αυτοσαρκάζεται στο TikTok

«Οι συνεργάτες μου μού είπαν ότι καλή επιτυχία πρέπει να εύχομαι μόνο στους αντιπάλους» αναφέρει ο πρόεδρος της ΝΔ σε βίντεο που απευθύνεται στους διαγωνιζόμενους στις Πανελλήνιες Εξετάσεις.

Πανελλήνιες 2023

Πανελλήνιες 2023 - ΕΠΑΛ: Το ποίημα του Μπρεχτ που έπεσε στα Νέα Ελληνικά και η απάντηση στο θέμα

Η πρώτη δοκιμασία των Πανελλαδικών για τους υποψήφιους των ΕΠΑΛ ήταν αυτή των Νέων Ελληνικών ενώ κλήθηκαν να απαντήσουν για τα οφέλη του εθελοντισμού και να αναλύσουν ένα εμβληματικό ποίημα του Μπρεχτ.

Πανελλήνιες εξετάσεις

Γεν. Γραμματέας Υπουργείου Παιδείας: Απολύτως διασφαλισμένη η διενέργεια των Πανελληνίων

Ο Αλέξανδρος Κόπτσης επέμεινε στο αφήγημα των "κυβερνοεπιθέσεων" για την Τράπεζα Θεμάτων και δεσμεύτηκε ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα στις Πανελλήνιες Εξετάσεις.

Πανελλήνιες εξετάσεις

Πανελλήνιες: Τι απαγορεύεται να έχουν μαζί τους οι διαγωνιζόμενοι - Πότε μηδενίζεται το γραπτό

Με την ημερομηνία των Πανελλαδικών Εξετάσεων να βρίσκεται σε απόσταση «αναπνοής», οι υποψήφιες και οι υποψήφιοι προετοιμάζονται για τα «do's» και «do not's» κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.

Μαθητές σε διάδρομο σχολείου (φωτογραφία αρχείου)

Αγωνία για τις Πανελλήνιες: Παρέμβαση Ντογιάκου για την κατάρρευση της Τράπεζας Θεμάτων

Η δεύτερη διαδοχική κατάρρευση του συστήματος της Τράπεζας Θεμάτων προκάλεσε την άμεση παρέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισιδώρου Ντογιάκου. Ζήτησε τη συνδρομή του τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Πανελλήνιες Εξετάσεις

Πανελλήνιες 2023: Επίδομα 350 ευρώ σε μαθητές που θα δώσουν εξετάσεις - Οι δικαιούχοι

Το επίδομα των 350 ευρώ προορίζεται για την κάλυψη εξόδων μετακίνησης, διαμονής και διατροφής. Ποιοι μαθητές το δικαιούνται και υπό ποιες προϋποθέσεις. Η αίτηση και τα δικαιολογητικά. Όλη η εγκύκλιος.