news 24/7

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Ειδήσεις και πληροφορίες για τις Πανελλήνιες εξετάσεις. Το πρόγραμμα, θέματα και απαντήσεις και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Στιγμιότυπο από εξεταστικό κέντρο

Πανελλήνιες 2020: Οι απαντήσεις σε Χημεία, Οικονομία και Αρχές Οικονομικής Θεωρίας

Στα μαθήματα της Χημείας, της Οικονομίας και των Αρχών Οικονομικής Θεωρίας εξετάστηκαν σήμερα οι υποψήφιοι των ΓΕΛ. Δείτε τις απαντήσεις από τα φροντιστήρια Πουκαμισάς.

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2020 / ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ
(EUROKINISSSI/ILIALIVE.GR/ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ)

Πανελλήνιες 2020: Οι απαντήσεις σε Ιστορία, Πληροφορική και Ανάπτυξη Εφαρμογών

Συνεχίστηκαν σήμερα, Τετάρτη (24/06), οι Πανελλαδικές Εξετάσεις με τους υποψήφιους να εξετάζονται στην Ιστορία σε Ιστορία, Πληροφορική και Ανάπτυξη Εφαρμογών. Δείτε τις απαντήσεις στα θέματα.

Πανελλήνιες 2020

Πανελλήνιες 2020: Σε Ιστορία, Πληροφορική και Ανάπτυξη Εφαρμογών εξετάζονται σήμερα οι υποψήφιοι

Συνέχεια πανελληνίων με τους μαθητές να εξετάζονται σε Ιστορία και Πληροφορική με το νέο σύστημα και σε Ιστορία και Ανάπτυξη Εφαρμογών στο Προγραμματιστικό Περιβάλλον με το παλαιό σύστημα.

Εικόνα από τις πανελλήνιες εξετάσεις του 2019

Πανελλήνιες 2020 - ΕΠΑΛ: Οι απαντήσεις στα θέματα Νέων Ελληνικών

Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις ξεκίνησαν σήμερα, Τρίτη 16 Ιουνίου, για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ με το μάθημα των Νέων Ελληνικών. Οι απαντήσεις των θεμάτων από τα φροντιστήρια Πουκαμισάς.

Πανελλήνιες εξετάσεις

Πανελλήνιες 2020: "Τα παιδιά να έχουν τα δικά τους όνειρα" - Μια ψυχολόγος εξηγεί το γιατί

Η κλινική ψυχολόγος - ψυχοθεραπεύτρια, Εύη Καραγεώργου εξηγεί στο News 24/7 πώς μπορούν οι γονείς να διαχειριστούν με τον καλύτερο τρόπο το άγχος των παιδιών τους την περίοδο των πανελλαδικών εξετάσεων.

Πανελλαδικές εξετάσεις (φωτογραφία αρχείου)

Πανελλαδικές: Καθορίστηκαν τα ποσοστά εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση για αποφοίτους προηγούμενων ετών

Τι αναφέρει η Υπουργική Απόφαση που καθορίζει τα ποσοστά για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση το ακαδημαϊκό έτος 2020-21 για τους αποφοίτους των προηγούμενων ετών.

Σχολέιο.

Παιδεία: Σαρωτικές αλλαγές σε σχολεία και πανεπιστήμια

Αλλάζουν όλα στην εκπαιδευτική διαδικασία σύμφωνα με το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας. Αυξάνονται τα εξεταζόμενα μαθήματα στο γυμνάσιο, Λατινικά αντί για Κοινωνιολογία στις πανελλαδικές.

Σχολείο φωτό αρχείου

Θεσσαλονίκη: Φροντιστήριο μέσω τηλεόρασης για όσους δίνουν πανελλαδικές

Μετά την απόφαση της κυβέρνησης για αναστολή λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών μονάδων, ο δήμος Θεσσαλονίκης έλαβε πρωτοβουλία να διοργανώσει φροντιστηριακά μαθήματα μέσω τηλεόρασης.

Μαθητές Λυκείου σε σχολική τάξη (Φωτογρφία αρχείου)

Αλλαγές στο Λύκειο: Από το 2020-2021 η εφαρμογή της τράπεζας θεμάτων

Η υπουργός Παιδείας, Ν. Κεραμέως, αναφέρθηκε στις αλλαγές που εφαρμοστούν από το επόμενο σχολικό έτος, με στόχο τη διασφάλιση της αξιοπιστίς και της αντικειμενικότητας στη βαθμολόγηση των μαθητών.

Πίνακες με τις βαθμολογίες των πανελληνίων εξετάσεων σε Λύκειο της Αθήνας

Τελευταία μέρα σήμερα για τις εγγραφές των πρωτοετών φοιτητών

Οι πρωτοετείς φοιτητές μπορούν να εγγραφούν μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής του υπουργείου Παιδείας στις Σχολές και τα Τμήματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Λήγει σήμερα η προθεσμία. Ποια η διαδικασία.

Ανακοίνωση των Βάσεων και των μορίων εισαγωγής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ σε Λύκειο της Αθήνας

Βάσεις 2019: Ατομική προσπάθεια, ποιοτικό διάβασμα και ένα μήνυμα σε όσους δεν τα κατάφεραν

Μαθητές που ξεπέρασαν τα 18.000 μόρια και τα 19.000 μόρια. Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας; Καταφέρνει κανείς να γράψει τόσο καλά και να έχει και ελεύθερο χρόνο; Αριστούχοι μιλούν στο News 24/7.

Βάσεις 2019: Πολύτεκνη μητέρα από την Κοζάνη πρώτη στο τμήμα Εργοθεραπείας στη Δυτική Μακεδονία

Βάσεις 2019: Πολύτεκνη μητέρα από την Κοζάνη πρώτη στο τμήμα Εργοθεραπείας στη Δυτική Μακεδονία

Η 44χρονη Σωτηρία Τσίτσαρη Τριανταφύλλου, μητέρα τεσσάρων παιδιών, επέλεξε το τμήμα Εργοθεραπείας στην Πτολεμαΐδα προκειμένου να βρίσκεται κοντά στα παιδιά της. Ήθελε επίσης να καταφέρει ό,τι δεν μπόρεσε στην νεανική της ηλικία.

Ανακοίνωση των βάσεων για τις φετινές Πανελλήνιες

Βάσεις 2019: Τα μόρια εισαγωγής για τους Έλληνες του εξωτερικού

Ανακοινώθηκαν σήμερα, Τρίτη, οι βάσεις εισαγωγής στα τμήματα και της σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Δείτε τα αποτελέσματα για τους Έλληνες του Εξωτερικού, των χωρών εντός ή εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Αποτελέσματα πανελλαδικών

Βάσεις 2019: Τα μόρια εισαγωγής σε όλα τα ΑΕΙ - Δείτε τα αποτελέσματα

Αγωνία τέλος για τους υποψηφίους που συμμετείχαν στις φετινές Πανελλήνιες. Αναλυτικά τα μόρια για όλα τα τμήματα και σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Πώς θα αποκτήσετε πρόσβαση στα αποτελέσματα.

Η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως.

Ν. Κεραμέως: Καθοδικά κινούνται οι βάσεις εισαγωγής - Κάτω από τη βάση το 25%

Σύμφωνα με την Νίκη Κεραμέως, το 23% των υποψηφίων εισάγεται στην σχολή της πρώτης προτίμηση τους. Οι γυναίκες έχουν πάλι την πρωτιά, καθώς σημειώνουν επιτυχία στο 53,48% και οι άνδρες ακολουθούν με 46%.

Αποτελέσματα πανελλαδικών

Βάσεις 2019: Άνοιξε η πλατφόρμα για τα αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα για τις Πανελλήνιες 2019 θα αποσταλούν ηλεκτρονικά στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, προκειμένου να προωθηθούν στα σχολεία ευθύνης τους για να εκτυπωθούν καταστάσεις των επιτυχόντων.

Πίνακες με τις βαθμολογίες των πανελληνίων εξετάσεων σε Λύκειο της Αθήνας 
(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)

Μηχανογραφικά 2019: Λήγει σήμερα η προθεσμία υποβολής

Η προθεσμία της 17ης Ιουλίου 2019 είναι οριστική και μετά την παρέλευσή της δεν θα γίνει δεκτή καμία αλλαγή στα μηχανογραφικά δελτία, έπειτα η εφαρμογή θα κλειδώσει. Ποιοι μπορούν να υποβάλουν μηχανογραφικό και πού χρειάζεται προσοχή.

Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων την Παρασκεύη 12 Ιουλίου 2019.
(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)

Μητσοτάκης: Σύμμαχοι μας οι εκπαιδευτικοί- Κεραμέως: Δε θα αλλάξουμε σύστημα πανελλαδικών

Από το Παιδείας ξεκίνησε τον κύκλο επαφών στα υπουργεία ο πρωθυπουργός. Ποιες προτεραιότητες έθεσε η νέα υπουργός Παιδείας. Τι είπε για τις προσλήψεις εκπαιδευτικών και τη δίχρονη προσχολική αγωγή. Δεν θα ιδρυθεί 4η Νομική στην Πάτρα. Κατάργηση ασύλου