ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Ειδήσεις και πληροφορίες για τις Πανελλήνιες εξετάσεις. Το πρόγραμμα, θέματα και απαντήσεις και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Ο Αλέξης Τσίπρας

Τσίπρας: "Η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι εξαιρετικά ικανή να διευρύνει τις ανισότητες"

Κριτική στην κυβέρνηση ασκεί ο Αλέξης Τσίπρας με αφορμή τον χαμηλό αριθμό των εισακτέων στα ΑΕΙ και παιδιών στους παιδικούς σταθμούς. Η ανάρτησή του στο Facebook.

Βάσεις των πανελληνίων εξετάσεων 2021

Πανελλήνιες 2021: Τελευταία μέρα υποβολής των μηχανογραφικών

Στους υποψηφίους προτείνεται να εκτυπώσουν ή/και να αποθηκεύσουν στον υπολογιστή τους το οριστικοποιημένο μηχανογραφικό, ώστε ανά πάσα στιγμή να μπορούν να δουν τις τελικές προτιμήσεις τους.

Νίκη Κεραμέως και Κυριάκος Μητσοτάκης

Γι' αυτά (δεν) ψηφίστηκαν;

Ο Γιώργος Καρελιάς γράφει για την αλλαγή της Κεραμέως με την Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής, τους χιλιάδες υποψήφιους που έμειναν εκτός πανεπιστημίων και τις μεταρρυθμίσεις της κυβέρνησης Μητσοτάκη κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Υποψήφιοι των Πανελλήνιων Εξετάσεων

Πανελλήνιες 2021: Άνοιξε η πλατφόρμα για την υποβολή των μηχανογραφικών

Οι υποψήφιοι των πανελλήνιων εξετάσεων θα μπορούν να υποβάλουν το μηχανογραφικό τους δελτίο μέχρι την Τετάρτη 28 Ιουλίου. Ποιους υποψήφιους αφορά. Πώς να συμπληρώσετε την αίτηση.

Νικόλαος Φίλης

Φίλης: "Η ανακοίνωση των ελάχιστων βάσεων εισαγωγής στα ΑΕΙ επιβεβαιώνει την καταστροφή"

Να αναστείλει την Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής καλεί την κυβέρνηση ο Νίκος Φίλης. Παράλληλα, κατηγορεί το Υπουργείο Παιδείας ότι παραπλάνησε χιλιάδες μαθητές και οικογένειες.

Πανελλήνιες 2021 - Στιγμιότυπο από αίθουσα σε Λύκειο του Πύργου

Πανελλήνιες 2021: Τελευταία μέρα καταχωρήσεων για τους βαθμούς μέσω sms

Μέχρι σήμερα μπορούν οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών εξετάσεων να καταχωρίσουν ή να επιβεβαιώσουν το κινητό τους τηλέφωνο ώστε να ενημερωθούν μέσω γραπτού μηνύματος για τη βαθμολογία τους αλλά και τη σχολή/τμήμα εισαγωγής τους.

Πανελλήνιες Εξετάσεις 2021

Πανελλήνιες 2021: Τα θέματα σε Υγιεινή, Προγραμματισμό Υπολογιστών, ΑΟΔ και Στοιχεία Μηχανών

Τα σημερινά θέματα των Πανελληνίων στα μαθήματα της Υγιεινής, Προγραμματισμού Υπολογιστών, ΑΟΔ και Στοιχεία Μηχανών. Ενημερώσεις για τις Πανελλήνιες 2021 με την εγκυρότητα των εκπαιδευτηρίων ΠΑΠΑΔΕΑ στο NEWS 24/7.

Πανελλήνιες 2021 - Στιγμιότυπο από αίθουσα σε Λύκειο του Πύργου

Πανελλήνιες 2021: Τα θέματα σε Ιστορία, Φυσική και Οικονομία

Τα σημερινά θέματα των Πανελληνίων στα μαθήματα της Ιστορίας, της Φυσικής και της Οικονομίας. Ενημερώσεις για τις Πανελλήνιες 2021 με την εγκυρότητα των εκπαιδευτηρίων ΠΑΠΑΔΕΑ στο NEWS 24/7.

Πανελλήνιες 2021 - Στιγμιότυπο από αίθουσα σε Λύκειο του Πύργου

Πανελλήνιες 2021: Τα θέματα και οι λύσεις στα Μαθηματικά για τους μαθητές των ΕΠΑΛ

Τα σημερινά θέματα των Μαθηματικών και στοιχείων Στατιστικής, χαρακτηρίζονται ως βατά, αν και υπήρχαν κάποια ερωτήματα αυξημένης δυσκολίας. Δείτε τα θέματα και τις λύσεις τους από τα Εκπαιδευτήρια Παπαδέα.

Πανελλήνιες Εξετάσεις 2021

Πανελλήνιες 2021: Τα θέματα στα Νέα Ελληνικά για τους μαθητές των ΕΠΑΛ

Τα θέματα της Έκθεσης έχουν σαφή διατύπωση. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η επιλογή της άσκησης που αφορά το κεφάλαιο της Πειθούς. Δείτε τα θέματα των Νέων Ελληνικών από τα Εκπαιδευτήρια Παπαδέα.

Oι Πανελλαδικές εξετάσεις δεν είναι το τέλος, αλλά η αρχή για ό,τι μπορεί να επιφυλάξει το μέλλον των μαθητών.

Πανελλήνιες 2021: Πώς οι γονείς μπορούν να βοηθήσουν τα παιδιά

Ο ψυχολόγος Κλέαρχος Σταματουλάκης εξηγεί στο NEWS 24/7 όλα όσα μπορούν να αγχώσουν έναν εξεταζόμενο και μοιράζεται τρόπους για τη σωστή διαχείριση των μεγαλύτερων 'εχθρών' κάθε παιδιού που διεκδικεί το όνειρο του.