ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Ειδήσεις και πληροφορίες για τις Πανελλήνιες εξετάσεις. Το πρόγραμμα, θέματα και απαντήσεις και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Διδάσκοντας σε δύσκολους καιρούς- Από την τηλεκπαίδευση στις Πανελλήνιες

Διδάσκοντας σε δύσκολους καιρούς- Από την τηλεκπαίδευση στις Πανελλήνιες

Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελληνίων και των βάσεων, κλείνει άλλο ένα εκπαιδευτικό έτος εν καιρώ πανδημίας. Η εκπαιδευτική κοινότητα κάνει τον απολογισμό μιας περιόδου γεμάτης προκλήσεις, πειραματισμούς, αλλά και δημιουργία.

Πανελλήνιες εξετάσεις

Πανελλήνιες 2022 - Κόπτσης: Πριν το Δεκαπενταύγουστο θα ανακοινωθούν οι βάσεις

Μέχρι τις 20 Ιουλίου εκτίμησε ο κ. Κόπτσης ότι θα έχουν συμπληρώσει οι υποψήφιοι τα μηχανογραφικά τους, ώστε πριν το Δεκαπενταύγουστο να ανακοινωθούν οι βάσεις των Πανελληνίων.

Ο 19χρονος Κούρος Νουρμοχαμαντί Μπαϊγκί από το Ιράν

Πανελλήνιες 2022: Από τη Μόρια στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών στη Θεσσαλονίκη - Έβγαλε 18,25

Παιδί προσφυγικής οικογένειας από το Ιράν ο Κούρος Νουρμοχαμαντί Μπαϊγκί, ο δεύτερος σε βαθμολογία στις φετινές πανελλήνιες εξετάσεις μαθητής της θετικής κατεύθυνσης του Πρότυπου Λυκείου Μυτιλήνης του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Πανελλήνιες 2022

Πανελλήνιες 2022: Από σήμερα οι κωδικοί ασφαλείας για την υποβολή μηχανογραφικού - Πώς τους αποκτούν οι υποψήφιοι

Οι υποψήφιοι θα μπορούν να απευθύνονται στο σχολείο τους για να αποκτήσουν τον προσωπικό κωδικό ασφαλείας, που είναι απαραίτητος για τα μηχανογραφικά των πανελληνίων.

Πανελλήνιες εξετάσεις 2022

Πανελλήνιες 2022 - ΕΠΑΛ: Τα θέματα σε Στοιχεία Ψύξης, Κινητήρες Αεροσκαφών και Σχεδιασμό Κεντρικών Θερμάνσεων

Σε Στοιχεία Ψύξης-Κλιματισμού, Κινητήρες Αεροσκαφών και Στοιχεία Σχεδιασμού Κεντρικών Θερμάνσεων εξετάστηκαν σήμερα οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ στις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2022. Δείτε τα θέματα από τα Φροντιστήρια Παπαδέα.

Πανελλήνιες 2022

Πανελλήνιες 2022: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα για τα αποτελέσματα των εξετάσεων μέσω SMS στο κινητό

Με γραπτό μήνυμα στο κινητό τους τηλέφωνο θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων για τη βαθμολογία τους και για το τμήμα εισαγωγής τους.

Πανελλήνιες Εξετάσεις 2022

Πανελλήνιες 2022 - ΕΠΑΛ: Οι απαντήσεις σε Τεχνολογία Υλικών, Οικοδομική, Μηχανές Εσωτερικής Καύσης ΙΙ, Ψηφιακά Συστήματα

Με Τεχνολογία Υλικών, Οικοδομική, Μηχανές Εσωτερικής Καύσης ΙΙ και Ψηφιακά Συστήματα συνεχίστηκαν οι Πανελλήνιες Εξετάσεις 2022 για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ. Δείτε τις απαντήσεις στα θέματα από τα Φροντιστήρια Παπαδέα.

Πανελλήνιες Εξετάσεις 2022

Πανελλήνιες 2022 - ΕΠΑΛ: Τα θέματα σε Τεχνολογία Υλικών, Οικοδομική, Μηχανές Εσωτερικής Καύσης ΙΙ, Ψηφιακά Συστήματα

Σε Τεχνολογία Υλικών, Οικοδομική, Μηχανές Εσωτερικής Καύσης ΙΙ και Ψηφιακά Συστήματα εξετάστηκαν σήμερα οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ στις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2022. Δείτε τα θέματα από τα Φροντιστήρια Παπαδέα.

Πανελλήνιες 2022

Πανελλήνιες 2022: Με ποια σειρά να βάλω τις προτιμήσεις μου στο μηχανογραφικό;

Η σειρά προτίμησης των σχολών στην κατάρτιση του μηχανογραφικού αποτελεί συχνά πονοκέφαλο για τους τελειόφοιτους. Τα φροντιστήρια Παπαδέα προτείνουν τέσσερα βήματα που θα οδηγήσουν στην βέλτιστη κατάρτησή του.

Ανακοίνωση βαθμολογιών των Πανελληνίων εξετάσεων

Για ποιον χτυπάει η "ελάχιστη βάση εισαγωγής"

Η εφαρμογή της ελάχιστης βάσης στις πανελλαδικές του 2021 άφησε χιλιάδες υποψηφίους εκτός των τειχών του Ακαδημαϊκού κάστρου και οι περισσότεροι από αυτούς δεν μπόρεσαν καν να χτυπήσουν το κουδούνι της πόρτας.

Πανελλήνιες εξετάσεις 2022

Πανελλήνιες 2022 - ΕΠΑΛ: Τα θέματα και οι απαντήσεις σε Υγιεινή, Προγραμματισμό, ΑΟΔ και Στοιχεία Μηχανών

Σε Υγιεινή, Προγραμματισμό υπολογιστών, Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης και Στοιχεία Μηχανών εξετάστηκαν σήμερα οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ στις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2022. Δείτε τα θέματα που έπεσαν, αλλά και τις απαντήσεις από τα Φροντιστήρια Παπαδέα.

Πανελλήνιες Εξετάσεις 2022

Πανελλήνιες 2022: Οι απαντήσεις σε Ιστορία, Φυσική και Οικονομία

Με τα μαθήματα της Ιστορίας, της Φυσικής και της Οικονομίας ολοκληρώνονται σήμερα οι Πανελλήνιες Εξετάσεις 2022 για τους μαθητές των ΓΕΛ. Δείτε τις απαντήσεις στα θέματα που έπεσαν, από τα Φροντιστήρια Παπαδέα.