Πυροβολισμοί κατά αστυνομικών στην Καλλιθέα

Πυροβολισμοί κατά αστυνομικών στην Καλλιθέα
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. Eurokinissi

Αναστάτωση προκλήθηκε περίπου μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα από την περιπετειώδη καταδίωξη δύο αστυνομικών σε βάρος ενός ατόμου που τριγυρνούσε ύποπτα έξω από σπίτια

Μία κινηματογραφική καταδίωξη εκτυλίχθηκε περίπου μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα επί της οδού Ταγματάρχη Πλέσσα 46, στην Καλλιθέα.

Η Άμεση Δράση δέχτηκε κλήση από κάτοικο της περιοχής για ένα όχημα που είχε σταθμεύσει έξω από σπίτια και ο οδηγός του κρίθηκε ότι είχε ύποπτη συμπεριφορά.

Περιπολικό έφτασε μετά από λίγο στο σημείο, πλησίασε δίπλα στο αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο και οι δύο αστυνομικοί κατέβηκαν για να πραγματοποιήσουν έλεγχο στον οδηγό που ήταν και ο μοναδικός ο οποίος επέβαινε σε αυτό.

Εκείνος αρνήθηκε τον έλεγχο και καθώς βγήκε και αυτός από το αυτοκίνητό του, αμέσως τράπηκε σε φυγή τρέχοντας. Οι αστυνομικοί άρχισαν να τρέχουν και εκείνοι πίσω του και να τον καταδιώκουν πεζή, καλώντας τον επανειλημμένα να σταματήσει.

Τότε ο ύποπτος πέταξε ένα όπλο που είχε πάνω του και καθώς συνέχισε να τρέχει, έβγαλε ένα δεύτερο όπλο που επίσης είχε πάνω του και πυροβόλησε μία φορά εναντίον των αστυνομικών, οι οποίοι δεν απάντησαν στα πυρά, κατάφεραν έπεσαν πάνω του, τον ακινητοποίησαν, τον αφόπλισαν και του πέρασαν τις χειροπέδες.

Ο ύποπτος μετά από αυτή την κινηματογραφική καταδίωξη που ευτυχώς δεν εξελίχτηκε σε κάτι χειρότερο, οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Αττικής, όπου προέκυψε πως πρόκειται για έναν 32χρονο Αλβανό και εξετάζεται για να διαπιστωθεί πρώτον αν έχει απασχολήσει κάπου τις Αρχές και κατά δεύτερον αν συμμετέχει σε κάποια παράνομη δραστηριότητα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα