Στη Σύμη λόγω της κακοκαιρίας μεταβαίνει ο υφυπουργός Ναυτιλίας

Μηχάνημα του Στρατού πραγματοποιεί εργασίες σε δρόμο με κατολισθηση από τον σεισμό, στην Κεφαλονιά την Πέμπτη 6 Φβρουαρίου 2014.
(EUROKINISSI/ΔΝΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΥΕΘΑ)
Μηχάνημα του Στρατού πραγματοποιεί εργασίες σε δρόμο με κατολισθηση από τον σεισμό, στην Κεφαλονιά την Πέμπτη 6 Φβρουαρίου 2014. (EUROKINISSI/ΔΝΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΥΕΘΑ) EUROKINISSI

Ο Νεκτάριος Σαντορινιός θα συντονίσει το έργο της προσωρινής αποκατάστασης των ζημιών που προκάλεσε η ισχυρή νεροποντή στο νησί. Ενισχύσεις από μηχανήματα του στρατού

Στη Σύμη μεταβαίνει εκτάκτως ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Νεκτάριος Σαντορινιός, προκειμένου να συντονίσει το έργο προσωρινής αποκατάστασης των ζημιών που προκάλεσε η ισχυρή νεροποντή στο νησί.

Ο κ.Σαντορινιός, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ανέφερε ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα που υπάρχει αυτή στη στιγμή είναι στο γιαλό, όπου υπάρχει μεγάλη συγκέντρωση νερών και λάσπης, ενώ αναφορικά με τα τρία ΙΧ που έχουν παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά και έχουν πέσει στο λιμάνι, πρόσθεσε ότι με πλωτό του λιμενικού μεταφέρονται από την Κάλυμνο βατραχάνθρωποι του λιμενικού σώματος προκειμένου να ερευνήσουν αν υπάρχει μέσα σε αυτά κάποιο εγκλωβισμένο άτομο.

Δήλωσε επίσης, ότι μηχανήματα του στρατού από τη Ρόδο αναμένεται να μεταφερθούν αύριο με το πλοίο της γραμμής στη Σύμη προκειμένου να συνδράμουν στα έργα αποκατάστασης, μετά τις μεγάλες ζημιές που προκάλεσαν τα έντονα καιρικά φαινόμενα στο νησί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Στο έλεος της κακοκαιρίας η Σύμη: Χωρίς ρεύμα το νησί - Τεράστιες καταστροφές

ADVERTISING

SHARE: