Την χτύπησε στο κεφάλι μέχρι θανάτου με το τηλεκοντρόλ και ό,τι αντικείμενο έβρισκε στο κομοδίνο

Την χτύπησε στο κεφάλι μέχρι θανάτου με το τηλεκοντρόλ και ό,τι αντικείμενο έβρισκε στο κομοδίνο
Φωτογραφία αρχείου

Θέμα χρόνου θεωρούν οι Αρχές τον εντοπισμό του 80χρονου συντρόφου της 77χρονης που βρέθηκε νεκρή στο κρεβάτι της από τον γιο της-Ο ύποπτος φέρεται να αντιμετωπίζει άνοια και έχει διαφύγει από το σημείο-Έρευνες σε όλη την γύρω περιοχή για τον εντοπισμό του, με την ελπίδα των Αρχών να θυμάται έστω ο ύποπτος την πράξη του

Απανωτά είναι τα εγκλήματα με κίνητρα προσωπικά, πάθους, ψυχολογικά κλπ. που έχουν γίνει την τελευταία περίοδο, αφήνοντας απορημένους ακόμα και τους αξιωματικούς της Ασφάλειας για αυτό που συμβαίνει στην κοινωνία.

Τελευταίο θύμα αυτού του κύκλου αίματος που μόνο ψυχίατροι ίσως μπορούν να εξηγήσουν για τις διαστάσεις που έχει πάρει, μία άγρια δολοφονημένη 77χρονη που βρέθηκε από τον γιο της που πήγε να την επισκεφθεί σήμερα το πρωί στο σπίτι της.

Η γυναίκα ήταν νεκρή στο κρεβάτι με πλήθος άγριων χτυπημάτων στο κεφάλι και υπήρχαν παντού αίματα, στα σκεπάσματα και στον τοίχο.

Το όργανο του δράστη ίσως τα χέρια του, ένα ματωμένο τηλεκοντρόλ και άλλα αντικείμενα που ο δράστης χρησιμοποίησε ως όργανα φόνου από το κομοδίνο…

Σε κατάσταση σοκ, ο γιος της άτυχης ηλικιωμένης κάλεσε την Αστυνομία και σύντομα στην περιοχή βρέθηκε κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και ιατροδικαστής. Στο διαμέρισμα δεν υπήρχαν ίχνη διάρρηξης ή έρευνας του χώρου.

Η ηλικιωμένη συζούσε με έναν 80χρονο άντρα, ο οποίος φέρεται να πάσχει από γεροντική άνοια, δεν βρέθηκε στον χώρο και αναζητείται από την αστυνομία για να διαπιστωθεί αν είναι αυτός ο δράστης και ποιοι οι λόγοι που οδήγησαν στο έγκλημα.

Οι Αρχές θεωρούν θέμα χρόνου τον εντοπισμό του καθώς γίνονται εκτεταμένες αναζητήσεις στην περιοχή και δεν θεωρούν ότι έχει απομακρυνθεί πολύ, ενώ ζήτημα είναι αν θα θυμάται κιόλας τι έχει κάνει εφόσον όντως προκύψει πως αυτός είναι ο δράστης, όπως τουλάχιστον όλα μέχρι στιγμής δείχνουν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα