Από τη Netta στη Bar Rafaeli: Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ συναντά το star system του Ισραήλ

Από τη Netta στη Bar Rafaeli: Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ συναντά το star system του Ισραήλ
Πανζουρλισμός για τον πρίγκιπα Ουίλιαμ στο Τελ Αβίβ AP

Λίγο πριν ολοκληρώσει την ιστορική του επίσκεψη στο Ισραήλ και τα Παλαιστινιακά Εδάφη, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με δύο πολύ ξεχωριστές εκπροσώπους της ισραηλινής show business.

Η επίσκεψη του πρίγκιπα Ουίλιαμ θεωρείται ιστορική καθώς είναι η πρώτη που πραγματοποιεί μέλος της βασιλικής οικογένειας στο Ισραήλ και την Παλαιστίνη, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για το μελλοντικό διάδοχο του βρετανικού θρόνου. Στο πλαίσιο της επίσκεψής του ο Ουίλιαμ συναντήθηκε με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό, Μπέντζαμιν Νετανιάχου, επισκέφθηκε το μνημείο του Ολοκαυτώματος, ενώ στην Παλαιστίνη θα μεταφέρει “μήνυμα ειρήνης” στον Παλαιστίνιο πρόεδρο Μαχμούτ Αμπάς. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Βρετανός πρίγκιπας δεν είχε χώρο στο πρόγραμμα του και για στιγμές ανάπαυλας: συναντήθηκε με νέους, επισκέφθηκε τις εκπληκτικές παραλίες του Τελ Αβίβ και είχε δύο πολύ ξεχωριστές συναντήσεις με δύο πολύ διάσημες Ισραηλίτισσες: Τη νικήτρια της Eurovision, Netta, αλλά και το σούπερ μόντελ, Bar Rafaeli.

Στο Τελ Αβίβ, ο Δούκας του Κέμπριτζ είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τη νικήτρια της φετινής Eurovision, Netta Barzilai. Η συνάντηση έγινε σε κεντρική και πολύ εμπορική λεωφόρο της πόλης, που ήταν κατάμεστη από κόσμο που ήθελε να δει τον Ουίλιαμ από κοντά, ενώ ήπιαν ένα παραδοσιακό δροσιστικό ποτό. Η τραγουδίστρια υποδέχθηκε τον πρίγκιπα με μία χειραψία – και όχι με τη… χορογραφία που την έκανε φέτος διάσημη – και οι δύο τους συνομίλησαν και περπάτησαν μαζί αρκετή ώρα, μέχρι να αναλάβει καθήκοντα ο αρμόδιος ξεναγός. Η Netta απέφυγε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση για τη συνάντηση στη συνέχεια, πέραν του να απαντήσει ότι ο Ούλιαμ “ναι, απολαμβάνει τη διαμονή του στο Τελ Αβίβ.

Μία μέρα νωρίτερα, στο πλαίσιο δεξίωσης προς τιμήν του στην οικία του Βρετανού πρέσβη, ο Ούλιαμ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με το σούπερ μόντελ Bar Rafaeli.

Η 33χρονη καλλονή και πρώην σύντροφος του Λεονάρντο Ντι Κάπριο, σε αντίθεση με τη Netta, ήταν λαλίστατη για τη γνωριμία τους: “Είναι πολύ, πολύ χαριτωμένος. Τόσο αυτός όσο και ο αδελφός του, είναι πολύ εμφανίσιμο. Αλλά αυτός είναι ο πιο όμορφος πρίγκιπας στον κόσμο”, είπε στους δημοσιογράφους το μοντέλο.

Ίσως η πιο ευχάριστη συνάντηση για τον Ουίλιαμ να ήταν σε παραλία στο Τελ Αβίν όπου τον υποδέχθηκαν καλλίγραμμες νεαρές με μπικίνι, φωνάζοντάς του… “Γουίλι, Γουίλι”. Συνάντηση ωστόσο από την οποία ούτε οι Ισραηλινοί, ούτε οι Βρετανοί έδωσαν φωτογραφικά “πειστήρια”. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα