Καταζητείται ο αδελφός του Μέσι

Καταζητείται ο αδελφός του Μέσι
FILE - In this file photo dated Friday, Nov 24, 2017, FC Barcelona's Lionel Messi poses after receiving his fourth Golden Shoe award for leading all of Europe's leagues in scoring last season in Barcelona, Spain. Messi has signed a new contract Saturday Nov. 25, 2017, that will keep the star at the Spanish club for four more years. (AP Photo/Manu Fernandez, FILE) AP

Στο σκάφος του Ματίας Μέσι, που είναι γεμάτο αίματα, βρέθηκε όπλο και ο ίδιος φέρεται να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο σύμφωνα με την οικογένειά του

Προβλήματα με τον νόμο έχει σύμφωνα με δημοσιεύματα ο αδελφός του Λιονέλ Μέσι καθώς βρέθηκε ένα όπλο και αίματα στο σκάφος του.

Ο 35χρονος Ματίας Μέσι, όπως αναφέρει η Daily Mail, είπε σε ένα φύλακα security που πλησίασε χθες κοντά στο σπίτι του στην Αργεντινή ότι χτύπησε στο πρόσωπο αφού είχε ατύχημα με το σκάφος. Όμως, αφότου βρέθηκε αίμα παντού στο σκάφος, οι εισαγγελείς διέταξαν την προσαγωγή του ώστε να καταθέσει επίσημα.

Ωστόσο μέχρι τώρα δεν έχει εντοπιστεί και σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα ο αδελφός του σταρ της Μπαρτσελόνα είναι πια αντιμέτωπος με σύλληψη.

Τοπικά μέσα της Αργεντινής δημοσίευσαν σειρά φωτογραφιών απ’ το αιματοβαμμένο σκάφος, που βρέθηκε παρατημένο σε μια μαρίνα για ψαράδες, περίπου 20 λεπτά μακριά απ’ το σπίτι του Ματίας, σε μια ιδιωτική έκταση.

Ο εισαγγελέας Jose Luis Caterina ζήτησε να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τον Ματίας αφού δεν απέδωσε καρπούς και η δεύτερη προσπάθεια να τον εντοπίσουν, μετά και την εύρεση όπλου.

Εκ μέρους της οικογένειάς του πάντως εκδόθηκε μια ανακοίνωση με την οποία διαψεύδουν κατηγορηματικά ότι είχε όπλο στο σκάφος. Όπως υποστηρίζουν ο Ματίας τραυματίστηκε σε ατύχημα που είχε και ότι αυτός είναι ο λόγος που δεν έχει εμφανιστεί μετά τη σύγκρουση του σκάφους του, καθώς διακομίστηκε σε νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε εγχείριση. Συγκεκριμένα αναφέρουν ότι φέρει διάφορα τραύματα, μεταξύ των οποίων σπασμένη σιαγόνα και εκδορές στο πρόσωπο.

Σύμφωνα με τη Daily Mail δεν είναι γνωστό το όνομα του νοσοκομείου, ενώ η οικογένειά του δηλώνει πως δεν θα κάνει κάποια δήλωση προς το παρόν.

Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που ο αδελφός του σούπερσταρ του ποδοσφαίρου έχει μπλεξίματα με τον νόμο. Πέρυσι του επιβλήθηκε ως καταναγκαστική εργασία να διδάξει ποδόσφαιρο, αφού τον έπιασαν με όπλο μέσα στο αυτοκίνητό του. Επίσης του είχε επιβληθεί χρηματικό πρόστιμο για ναρκωτικά.

Τοπικά δημοσιεύματα είχαν μεταδώσει ότι ο Ματίας αρνήθηκε να δώσει τα στοιχεία του στους αστυνομικούς όταν τον είχαν σταματήσει για έλεγχο στο λιμάνι του Ροζάριο, τον Οκτώβριο του 2015. Τότε μάλιστα είχαν τραυματιστεί ελαφρά δύο αστυνομικοί ενώ ο Ματίας υπέστη ένα μικρό τραύμα στο φρύδι, κατά τη διάρκεια μεταξύ τους συμπλοκής.

Είχε επίσης συλληφθεί τον Οκτώβριο του 2008 με την κατηγορία ότι είχε στην κατοχή του όπλο.

(AP Photo/Manu Fernandez, FILE)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα