Αντίστροφη μέτρηση για τη “σύμπραξη” Alpha-Star

Αντίστροφη μέτρηση για τη “σύμπραξη” Alpha-Star
Το ανανεωμένο σήμα του Star Channel Star

Τι μέλλει γενέσθαι και σε ποια σημεία κολλάει το εγχείρημα

Οριστική θεωρούν οι εργαζόμενοι μελη της ΕΤΙΤΑ τη «σύμπραξη» Alpha-Star. Μετά από συνάντηση που έχει το προεδρείο της , με τη διοίκηση του  Alpha, αναφέρουν πως το σχέδιο των δύο σταθμών προβλέπει την συγχώνευση των δύο θυγατρικών εταιρειών παραγωγής που διαθέτουν οι δύο σταθμοί (GREEN PIXEL και PLUS) και την συγκατοίκησή τους στα στούντιο του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA στο Πικέρμι». Στις εγκαταστάσεις αυτές  θα παράγονται και θα προβάλλονται οι ψυχαγωγικές εκπομπές των δύο καναλιών.

Επίσης, το σχέδιο προβλέπει τη συστέγαση του δελτίου του  Alpha  στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις που διαθέτει το STAR CHANNEL στην Κηφισιά, με στόχο να βγει στον αέρα από το νέο κτίριο τον Ιούλιο.

Η ΕΤΙΤΑ εκφράζει την ανησυχία της  για τη «σύμπραξη» των ΔΥ καναλίών καθώς θεωρούν  πως θα φέρει απολύσεις και ανεργία , παρά τις περί αντιθέτου διαβεβαιώσεις. Η ένωση των τεχνικών που θα έχει συνάντηση την εποχή με βδομάδα  με τη διοίκηση του Star εκτιμά πως «το όλο εγχείρημα κολλάει και σε θέματα νομιμότητας» και ζητάει από την κυβέρνηση να προβεί στον αρμόδιο έλεγχό του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα