Κερδίστε προσκλήσεις για το μιούζικαλ “Cabaret” και τη θεατρική παράσταση “Το παιχνίδι του δολοφόνου”

Κερδίστε προσκλήσεις για το μιούζικαλ “Cabaret” και τη θεατρική παράσταση “Το παιχνίδι του δολοφόνου”
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Το ΕΘΝΟΣ της Κυριακής σας δίνει την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τις δημοφιλέστερες μουσικές και θεατρικές παραστάσεις

Και αυτήν την Κυριακή 04/02 με το ΕΘΝΟΣ, τυχεροί αναγνώστες θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν διπλές προσκλήσεις για τις δημοφιλέστερες μουσικές και θεατρικές παραστάσεις.

-ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ  ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ:

CABARET

Σε σκηνοθεσία Σωτήρη Χατζάκη.

 

ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΛΛΑΣ, ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ 3-5, ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ.: 210-3639343. Κάθε Τετάρτη στις 19.00, κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο στις 21.00, και κάθε Κυριακή στις 19.00.

Βερολίνο, 1930. Στη σκιά του ναζισμού ένα υπόγειο Καμπαρέ κινείται στους ρυθμούς της νύχτας. Ολα τα πρόσωπα του έργου ζουν την προσωπική τους ιστορία, συνδεδεμένη με την ιστορία της εποχής. Στο κέντρο της πλοκής, η ιστορία της νεαρής performer Σάλι Μπόουλς, που εμπλέκεται συναισθηματικά μ’ έναν Αμερικανό συγγραφέα, τον Κλίφορντ Μπράντσο. Σε παράλληλο επίπεδο κινείται η σχέση ενός ζευγαριού, της Φροϊλάιν Σνάιντερ με τον Χερ Σουλτζ. Πάνω σε όλους αυτούς και στην ιστορία της εποχής που σηματοδοτεί την παρακμή της Δημοκρατίας στη Βαϊμάρη πέφτει η σχολιαστική ματιά του Κομπέρ, ενός πληθωρικού παρουσιαστή με σαρδόνιο χιούμορ. Στον ρόλο του Κομπέρ  ο Τάκης Ζαχαράτος και Σάλι Μπόουλς η Τάμτα. Πρωταγωνιστούν: Κατερίνα Διδασκάλου, Ευθύμης Ζησάκης, Δήμητρα Λημνιού, Βασίλης Μπισμπίκης, Τάσος Νούσιας.

-ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ:

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ

Σε σκηνοθεσία Θανάση Παπαθανασίου  και Μιχάλη Ρέππα.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

ΘΕΑΤΡΟ ΗΒΗ, ΣΑΡΡΗ 27, ΨΥΡΡΗ, ΤΗΛ.: 210-3639343. Κάθε Τετάρτη στις 19.00, κάθε Πέμπτη και Παρασκευή  στις 21.00, κάθε Σάββατο στις 18.00 και τις 21.00,  και κάθε Κυριακή στις 19.00.

Απρίλιος 1959. Επαυλη στην Κηφισιά. Ο εφοπλιστής Παύλος Μαυρίδης βρίσκεται νεκρός. Στη σκηνή επτά πρόσωπα του στενού του περιβάλλοντος. Επτά ύποπτοι με σημαντικά κίνητρα αλλά και ατράνταχτα άλλοθι. Ενα έργο σε ένα κλίμα φόβου, αγωνίας και παγιδευμένου ερωτισμού, βυθισμένο στην ομίχλη του μυστηρίου ενός φόνου χωρίς ένοχο. Ποιος είναι ο ένοχος; Τι σημασία έχει ποιος είναι ο ένοχος; Ολοι μπορούν να είναι ένοχοι, όλοι είμαστε εν δυνάμει ένοχοι, γιατί όλοι είμαστε

*Οι λεπτομέρειες για τη συμμετοχή στους διαγωνισμούς και οι όροι στο ΕΘΝΟΣ της Κυριακής

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα