Σημαντικό συνέδριο για τον συνεδριακό τουρισμό στην Ελλάδα

Σημαντικό συνέδριο για τον συνεδριακό τουρισμό στην Ελλάδα

Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται να παρουσιάσει το Συνέδριο των Συνεδρίων στις 31 Ιανουαρίου - 1 Φεβρουαρίου 2018, στην Αθήνα

Ο συνεδριακός τουρισμός, παρά την καθίζηση των προηγούμενων ετών στην Ελλάδα, δείχνει να ανακάμπτει, παρά τα ζητήματα που υπάρχουν σε επιμέρους κλάδους, όπως για παράδειγμα στα ιατρικά συνέδρια.

Στο 8 Πανελλήνιο Συνέδριο HAPCO για τον Επαγγελματικό και Συνεδριακό Τουρισμό, θα παρουσιαστούν οι ραγδαίες αλλαγές, οι νέες τάσεις και οι προκλήσεις που επικρατούν στον δυναμικό κλάδο του Συνεδριακού Τουρισμού, το οποίο θα πραγματοποιηθεί 31 Ιανουαρίου – 1  Φεβρουαρίου 2018, στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία.

Το συνέδριο θα επικεντρωθεί σε καίρια ζητήματα για τον τομέα τα οποία έχουν προκύψει από τις τελευταίες εξελίξεις στο συνεδριακό και πολιτικό «γίγνεσθαι» της χώρας μας.

Κύριοι ομιλητές του συνεδρίου θα είναι επαγγελματίες του συνεδριακού τουρισμού από την ελληνική και διεθνή αγορά, εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας, επαγγελματίες διοργάνωσης συνεδρίων, εξέχουσες προσωπικότητες της ακαδημαϊκής κοινότητας, καθώς επίσης και εκπρόσωποι φορέων και οργανισμών που εμπλέκονται στο χώρο της Υγείας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα