Χρηστίδης: Θέατρο του παραλόγου η στάση του ΣΥΡΙΖΑ για τη Σ. Αραβία

Χρηστίδης: Θέατρο του παραλόγου η στάση του ΣΥΡΙΖΑ για τη Σ. Αραβία
Ο Παύλος Χρηστίδης Eurokinissi

Το σχόλιο του εκπροσώπου Τύπου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στο Ραδιόφωνο 24/7 για το ευρωπαϊκό εμπάργκο στην πώληση όπλων στη Σ. Αραβία, με πυρά κατά ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ

«Βασικός στόχος του νέου φορέα είναι ο επαναπατρισμός των παλιών ψηφοφόρων που έφυγαν προς το ΣΥΡΙΖΑ» δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7 εκπρόσωπος Τύπου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Παύλος Χρηστίδης, και τόνισε ότι «η αντιπαράθεση με το ΣΥΡΙΖΑ θα είναι συνεχής και αδιάκοπη, σε πολλά θέματα».

«Είδατε και στη συζήτηση που έγινε για τη Σαουδική Αραβία ότι το ΠΟΤΑΜΙ και η Δημοκρατική Συμπαράταξη προέβησαν σε αποκαλύψεις», συνέχισε και συμπλήρωσε ότι όσον αφορά τη συμφωνία με τη Σαουδική Αραβία για την πώληση πολεμικού υλικού, «αυτό το οποίο συνέβη χθες είναι θέατρο του παραλόγου. Έχουμε τον ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος έφερε τη συμφωνία να ψηφίζει υπέρ του εμπάργκο. Τη συμφωνία υπενθυμίζω για να πουλήσει όπλα αυτή η κυβέρνηση. Η Ελλάδα να ψηφίζει υπέρ του εμπάργκο. Και έχουμε το κόμμα το οποίο ήταν αντίθετο στην πώληση όπλων να πηγαίνει να ψηφίζει κατά του εμπάργκο».

«Σε κάθε περίπτωση», κατέληξε, «ο κόσμος κατάλαβε απολύτως τι γίνεται και πως αυτό εξελίσσεται. Δεν είναι αυτό μόνο το πρόβλημα της ΝΔ. Είναι ότι η αντίληψη της ότι όλα θα αντιμετωπιστούν ως φυσικό φαινόμενο και ότι οι ανισότητες είναι κάτι που έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται και αυτό θα χτυπήσουμε με το προγραμματικό πλαίσιο που θα καταθέσουμε από εδώ και μπρος».

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα