Γεωργιάδης: Η ΝΔ δεν πρέπει να επιβάλει ποινή στον Δ.Καμπόσο για Μπουτάρη

Γεωργιάδης: Η ΝΔ δεν πρέπει να επιβάλει ποινή στον Δ.Καμπόσο για Μπουτάρη
Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης Nick Paleologos / SOOC

"Τι άλλο θέλετε να κάνουμε;» διερωτήθηκε ο αντιπρόεδρος της Βουλής και επικαλέστηκε τον ισχυρισμό του Δημάρχου Άργους ότι "άλλος έγραψε" την ακροδεξιά ανάρτηση κατά του Γ. Μπουτάρη.

Κατά της επιβολής της παραμικρής πειθαρχικής ποινή στον γαλάζιο Δήμαρχο Άργους, Δημήτρη Καμπόσο,  που χειροκρότησε την ακροδεξιά επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη λέγοντας «αυτή είναι η μοίρα των προδοτών» τάχθηκε δημοσίως ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.

«Τι άλλο να κάνει το κόμμα;» διερωτήθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδη σε συνέντευξη του στο Κανάλι της Βουλής όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο για το αν αρκεί η αποδοκιμασία του κόμματος προς τον Δήμαρχο. «Τι άλλο να κάνουμε να τον δείρουμε;» διερωτήθηκε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης τασσόμενος κατά των κυρώσεων στο στέλεχος της ΝΔ.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ κάλυψε, μάλιστα, το γαλάζιο στέλεχος που είναι ex officio στέλεχος της Πολιτικής Επιτροπής. «Κατέβασε την ανάρτηση, είπε ότι δεν την έκανε ο ίδιος και την έκανε συνεργάτης του. Δεν είμαι δικαστής για να τον κρίνω. Ο καθένας κρίνεται για αυτά που λέει» είπε ο κ. Γεωργιάδης και συμπλήρωσε «είπε ότι δεν τον εκφράζει και αποδοκιμάστηκε δημοσίως από το κόμμα του».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα