ΣΤΗΛΕΣ

Ο Πάνος Καμμένος

Κέρασε όλα τα ποτά στο πανηγύρι της Ικαρίας!

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

Ο αιφνιδιασμός του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου για την απελευθέρωση των δυο ελλήνων στρατιωτικών, η πρόσκληση στον τούρκο ομόλογό του να επισκεφθεί την Αθήνα και ο λογαριασμός των 3.000 ευρώ!

Οι "λοχαγοί" του ΣΥΡΙΖΑ

Οι "λοχαγοί" του ΣΥΡΙΖΑ

Ποια είναι η νέα γενιά στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που διεκδικεί την αναβάθμισή της στη μεταμνημονιακή περίοδο. Ποιους σκέφτεται ότι μπορεί να χρησιμοποιήσει στον ανασχηματισμό ο Αλέξης Τσίπρας, κατά τα πρότυπα του Δημήτρη Τζανακόπουλου, της Έφης Αχτσιόγλου, του Αλέξη Χαρίτση, του Γιώργου Βασιλειάδη και του Νάσου Ηλιόπουλου.

O πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας

Η οργή του πρωθυπουργού στη σύσκεψη για την Αττική

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

«Να φτιάξουμε νέο νομοθετικό πλαίσιο ώστε να γκρεμιστούν τα αυθαίρετα» είπε ο Αλέξης Τσίπρας στους υπουργούς, όταν δεν έπαιρνε απάντηση από την Αποκεντρωμένη Περιφέρεια στο ερώτημα «πότε θα μπορέσετε να γκρεμίσετε το πρώτο αυθαίρετο». Το παρασκήνιο από τη σύσκεψη της Τρίτης στο Λαύριο.

Η δικτατορία της 4ης Αυγούστου: Οι φασιστικοί χαιρετισμοί, οι φιλεργατικοί μύθοι και οι εκπαραθυρώσεις

Η δικτατορία της 4ης Αυγούστου: Οι φασιστικοί χαιρετισμοί, οι φιλεργατικοί μύθοι και οι εκπαραθυρώσεις

ΣΚΟΥΦΑΚΙΑ

Ο ίδιος ο Ιωάννης Μεταξάς έγραψε στο ημερολόγιο του για το καθεστώς του: "Η Ελλάς έγινε από της 4ης Αυγούστου Κράτος αντικομμουνιστικό, Κράτος αντικοινοβουλευτικό, Κράτος ολοκληρωτικό...".

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας

Οριστικό: Πριν τη ΔΕΘ ανασχηματισμός απόδοσης ευθυνών για τις φονικές φωτιές

Πιθανόν και πριν την έξοδο από το Μνημόνιο, στις 20 Αυγούστου, οι ανακοινώσεις για το νέο Υπουργικό Συμβούλιο. Ποιοι υπουργοί ανησυχούν. Η κυβέρνηση που θα ανακοινωθεί από τον Αλέξη Τσίπρα θα είναι αυτή που θα οδηγήσει τη χώρα στις κάλπες

Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας

Στις ΗΠΑ ο Τσίπρας στα τέλη Σεπτεμβρίου

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

Για τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών. Πιθανή και κατ’ ιδίαν συνάντηση και με τον πλανητάρχη. Στο Στρασβούργο 10 με 13 Σεπτεμβρίου ο έλληνας πρωθυπουργός προκειμένου να μιλήσει στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου

Η πτώση της χούντας και η αποκατάσταση της δημοκρατίας στην Ελλάδα

Η πτώση της χούντας και η αποκατάσταση της δημοκρατίας στην Ελλάδα

ΣΚΟΥΦΑΚΙΑ

Η γενική επιστράτευση που κηρύχτηκε στις 21 Ιουλίου, μία ημέρα μετά την Τουρκική εισβολή στην Κύπρο, ήταν χαώδης και ανοργάνωτη και κατέδειξε την τραγική κατάσταση που βρισκόταν ο Ελληνικός Στρατός, μετά από επτά χρόνια δικτατορίας.

Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης

Ευάγγελος Μεϊμαράκης: "Εμμένω στις απόψεις μου"

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

“Εγώ είμαι υπέρ του κοινωνικού φιλελευθερισμού” επισημαίνει στους συνομιλητές του ο πρώην Πρόεδρος της ΝΔ, που φέρεται  να εκτιμά ότι οι σχέσεις του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι σε μεταβατικό στάδιο και ότι ο Πρόεδρος του κόμματος θα ξεκαθαρίσει σύντομα τη στρατηγική του προς τη  μια ή την άλλη κατεύθυνση. “Είμαι στρατιώτης της παράταξης” επαναλαμβάνει με νόημα.