Κουτσούμπας σε Κοτζιά: Ανησυχία για τον ιμπεριαλιστικό ανταγωνισμό στα Βαλκάνια

Κουτσούμπας σε Κοτζιά: Ανησυχία για τον ιμπεριαλιστικό ανταγωνισμό στα Βαλκάνια
Συνάντηση του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά με τον Γενικό Γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, στον Περισσό την Μεγ. Δευτέρα 2 Απριλίου 2018. Η συνάντηση εντάσσεται στον κύκλο επαφών με τους αρχηγούς των κομμάτων του Νίκου Κοτζιά όπου τους ενημέρωσε για τις συζητήσεις στη Βιέννη για το Μακεδονικό. (EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Χωρίς δηλώσεις ολοκληρώθηκε η συνάντηση του υπουργού Εξωτερικών με το γγ του ΚΚΕ, η πρώτη από τον κύκλο επαφών με τους πολιτικούς αρχηγούς. Το απόγευμα η συνάντηση Κοτζιά- Θεοδωράκη

Από τον Περισσό όπου συναντήθηκε με τον γενικό γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα ξεκίνησε σήμερα τον ενημερωτικό κύκλο επαφών με τους πολιτικούς αρχηγούς ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ και ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κόμματος.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε χωρίς δηλώσεις, σύμφωνα όμως με πληροφορίες από τον Περισσό, ο υπουργός Εξωτερικών ενημέρωσε τον κ.Κουτσούμπα για τις τελευταίες εξελίξεις, μετά και τις συνομιλίες της ελληνικής κυβέρνησης με τις ηγεσίες της ΠΓΔΜ και της Αλβανίας, αλλά και τις εξελίξεις που αφορούν στις ελληνοτουρκικές σχέσεις και το Κυπριακό.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας από την πλευρά του ενημέρωσε τον Νίκο Κοτζιά για τις θέσεις του Κόμματος, ενώ εξέφρασε τις ανησυχίες του για τις επικίνδυνες εξελίξεις στα Βαλκάνια, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή, λόγω της όξυνσης των ανταγωνισμών ανάμεσα στα συμφέροντα ιμπεριαλιστικών δυνάμεων και ισχυρών καπιταλιστικών κρατών.

Ο υπουργός Εξωτερικών στις έξι το απόγευμα θα συναντηθεί με τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρου Θεοδωράκη στην έδρα του κόμματος στη Σεβαστουπόλεως.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα