Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά το Μάνο Αντώναρο

Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά το Μάνο Αντώναρο

Θερμά συλλυπητήρια για την απώλεια του αγαπητού δημοσιογράφου με τη σημαντική πορεία στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, αλλά και το διαδίκτυο, εξέφρασαν ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ

Τη θλίψη τους για το θάνατο του δημοσιογράφου Μάνου Αντώναρου εξέφρασαν τα πολιτικά κόμματα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συναδέλφους του Μάνου Αντώναρου, ενός δημοσιογράφου με πολύχρονη και επιτυχημένη θητεία στα ΜΜΕ.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για την απώλεια του δημοσιογράφου Μάνου Αντώναρου, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η δημοσιογραφική οικογένεια έγινε σήμερα φτωχότερη. Έχασε ένα εργατικό και πάντα σεμνό μέλος της: Τον Μάνο Αντώναρο.

Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του πορείας είχε σημαντική παρουσία στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο, ενώ ιδιαίτερη αγάπη είχε για το διαδίκτυο, αφού ήταν από τους πρώτους blogger στην Ελλάδα.

Ξεχώρισε για τον επαγγελματισμό, τη συναδελφικότητα και την διεισδυτική του ματιά στα γεγονότα.

Στην οικογένειά του εκφράζουμε τα πιο ειλικρινή μας συλλυπητήρια».

Η Ένωση Κεντρώων εκφράζει την βαθιά της θλίψη για το θάνατο του δημοσιογράφου Μάνου Αντώναρου που έφυγε από τη ζωή μετά την άνιση μάχη στο νοσοκομείο “Ευαγγελισμός”.

“Ο Μάνος Αντώναρος έγινε γνωστός και αγαπητός από την σπουδαία πένα του. Έγραφε και σχολίαζε τα πάντα με μοναδικό τρόπο και αγάπησε τη δημοσιογραφία όσο ελάχιστοι. Η Ένωση Κεντρώων αποχαιρετά έναν πολύ καλό φίλο, του προέδρου που συχνά -πυκνά αντάλλασσαν απόψεις, αλλά και μοναδική θα παραμείνει, η αψεγάδιαστη φιλία που διατηρούσε με πολλά στελέχη του κόμματος. Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια μας, στους οικείους του και στην οικογένεια του” αναφέρει η ανακοινωση.

Ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Θόδωρος Τοσουνίδης δήλωσε: «Οι ΑΝΕΛ εκφράζουμε τη θλίψη μας για την απώλεια του δημοσιογράφου Μάνου Αντώναρου, που επί είκοσι ημέρες έδινε σκληρή αλλά άνιση μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Στην οικογένειά του και τους οικείους του εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα