Star Academy, όπως λέμε Fame Story. Το πρώτο trailer του talent show

Star Academy, όπως λέμε Fame Story. Το πρώτο trailer του talent show

Άννα Βίσση, Νίκος Καρβέλας και Πέτρος Κωστόπουλος θα καθίσουν στην κριτική επιτροπή του talent show που επιστρέφει με διεθνή τίτλο, αλλά παλαιό και γνώριμο κόνσεπτ. 'Καθηγήτρια' στην Ακαδημία και η Χρύσα Ρώπα. Δείτε το πρώτο trailer

Η επέλαση των reality και των talent show συνεχίζεται στην ελληνική τηλεόραση και οι μικρότεροι τηλεοπτικοί σταθμοί ποντάρουν πολλά σε παλιά δοκιμασμένα κόνσεπτ που φαίνεται να λείπουν από το τηλεοπτικό κοινό. Μετά λοιπόν την επιστροφή του Survivor, το comebakc έπειτα από ένα χρόνο αποχής του The Voice, αλλά και την προαναγγελία του So You Think You Can Dance, σειρά είχε ένα από τα πρώτα φορμάτ που γνώρισε η ελληνική τηλεόραση. Το Epsilon, έχοντας στις τάξεις του το δίδυμο Βίσση – Καρβέλας, αναβιώνει το Star Academy, που στην Ελλάδα γνώρισε ημέρες δόξας ως Fame Story από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Έτσι για να θυμηθούν οι παλιοί την πιο cult στιγμή του Fame Story:

Το παιχνίδι που περιλαμβάνει και κλασικό reality, αφού οι διαγωνιζόμενοι θα παραμείνουν κλεισμένη στην Ακαδημία για όσο καιρό τους κρατήσει εκεί κοινό  και επιτροπή, σχεδιάζεται και διαφημίζεται εδώ και μήνες από το κανάλι και τώρα ήρθε η ώρα να πάρουμε μια πρώτη γεύση. Εξ αρχής ήταν γνωστό πως σε αυτό συμμετέχουν ενεργά η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας. Μετά το Δεκέμβρη, επιβεβαιώθηκε και το όνομα του Πέτρου Κωστόπουλου που έχει γράψει χιλιόμετρα ως τηλεκριτής στο Super Idol. Στα τρία αυτά ονόματα ήρθε να προστεθεί και εκείνο της ηθοποιού Χρύσας Ρώπα, που αναλαμβάνει χρέη καθηγήτριας υποκριτικής εντός της Ακαδημίας.

 

Εξάλλου, ο τέταρτος κριτής θα είναι σύμφωνα με την ανακοίνωση του σταθμού ένας επώνυμος που θα βρίσκεται εκεί ως guest και θα αλλάζει κάθε εβδομάδα. Επτασφράγιστο μυστικό κρατούν στο Epsilon και το όνομα του παρουσιαστή, που θα αποκαλυφθεί όπως λένε στην πρεμιέρα. Κάποιες φήμες που ήθελαν τη Ναταλία Γερμανού, αρχική παρουσιάστρια του Fame Story, φαίνεται πως διαψεύδονται.

Οι 16 συμμετέχοντες επιλέχτηκαν έπειτα από audition και το κανάλι ανακοινώνει με trailer την έναρξη του παιχνιδιού, από την Πέμπτη 16 Μαρτίου. Δείτε το τρέιλερ:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα