Nomads: Συντρίμμια άφησε πίσω του ο τυφώνας – Στήνουν τους στίβους μάχης από την αρχή

Nomads: Συντρίμμια άφησε πίσω του ο τυφώνας – Στήνουν τους στίβους μάχης από την αρχή
Instagram/Arnaoutoglou

Το μήνυμα του παρουσιαστή του reality Γρηγόρη Αρναούτογλου στο instagram μετά τον τυφώνα που χτύπησε τις Φιλιππίνες και ως εκ τούτου και την παραγωγή του ΑΝΤ1

Τυφώνας χτύπησε τις Φιλιππίνες και πέρασε πολύ κοντά από το νησί Παλαγουάν όπου γυρίζεται το reality επιβίωσης του ΑΝΤ1, Nomads. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επανήλθε στο instagram για τον τυφώνα Odette προκειμένου να ενημερώσει τους ακολούθους του, αλλά και τους φανατικούς του παιχνιδιού για την κατάσταση που επικρατεί στο σημείο όπου διαμένουν οι παίκτες. “Όλα στήνονται ξανά από την αρχή για τον αγώνα ασυλίας. Ο Θεός να βάλει το χέρι του για σήμερα!!!” έγραψε στο τελευταίο του post, όπου άνδρες της παραγωγής στήνουν από την αρχή το στίβο μάχης για την Ασυλία.

Νωρίτερα, ο Αρναούτογλου είχε αναρτήσει φωτογραφία από την παραλία του νησιού. “Ο Τυφώνας έφυγε, αλλά άφησε πίσω του κακοκαιρία” σχολίαζε. 

Παρόλα αυτά, παίκτες και παραγωγή είναι πανέτοιμοι να συνεχίσουν όσο κι αν είναι δύσκολες οι συνθήκες. «Ο Τυφώνας Odette πέρασε από δίπλα μας… έγινε πραγματικός χαμός… το νησί palawan που ζούμε είναι το μπλε μακρόστενο κάτω από την Μανίλα… Όλα καλά τώρα…», έγραφε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου το Σάββατο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα