Ο Μπιλ Γκέιτς έγινε o ‘Άη βασίλης’ μιας αθεράπευτα φιλόζωης

Ο Μπιλ Γκέιτς έγινε o ‘Άη βασίλης’ μιας αθεράπευτα φιλόζωης

Η αγάπη μιας χρήστριας του Reddit για τις γάτες τράβηξε το ενδιαφέρον του γκουρού της τεχνολογίας. Δεν φαντάζεστε τι δώρα της έκανε

Το Reddit είναι μια από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες δικτύωσης στο διαδίκτυο. Όπως φαίνεται μια υπηρεσία από αυτές, φέρνει τους χρήστες πιο κοντά, καθώς είναι ουσιαστικά ένας τρόπος να ανταλλάξουν δώρα. Το γνωστό στην Αμερική secret santa, που αφορά στην ανταλλγή δώρων και που στο reddit gifts γίνεται σε μια σειρά από περιστάσεις ανά το χρόνο. Όταν η VietteLLC δήλωσε συμμετοχή δεν φανταζόταν πως θα της κλήρωνε να ανταλλάξει δώρα με τον Μπιλ Γκέιτς. Όπως φαίνεται ο ιδρυτής της Microsoft λατρεύει την υπηρεσία και συμμετέχει ενεργά σε αυτήν. Αυτή τη χρονιά εντόπισε τη γυναίκα και έμαθε πως είναι φανατική των ζώων με ιδιαίτερη αδυναμία στις γάτες.

Στο σπίτι της έφτασε ένα μαξιλάρι σε σχήμα γάτας, βάρους σχεδόν 15 κιλών. Πρόκειται για τη γνωστή καρικατούρα Pusheen που διαθέτει τα δικά της emoji στο facebook και αλλού, αλλά και μια σειρά από γκάτζετ και αντικείμενα με την φιγούρα. Επίσης, το δώρο του πιο πλούσιου άνδρα στον κόσμο περιελάμβανε, μια κορνίζα που απεικόνιζε εκείνη και το σύντροφό της, πλάι σε ένα πατουσάκι γάτας σε κέντημα, τρεις δωρεές των 250 δολαρίων για φιλοζωικές οργανώσεις, ένα ακόμη χνουδωτό κουκλάκι, ένα βιβλίο με τα καταφύγια για γάτες και αμέτρητα άλλα γκατζετάκια όλα σε σχέση με το πάθος της γυναίκας για τις γάτες.

Επίσης, ο Μπιλ Γκέιτς φωτογραφήθηκε με την κάρτα που έγραψε στην χρήστρια, αποδεικνύοντας έτσι πως είναι όντως αυτός ο αποστολέας του δώρου. “Το όνειρο της ζωής μου είναι να χρηματοδοτήσω ένα καταφύγιο για γάτες, αναμορφώνοντας τη νομοθεσία στις ΗΠΑ για το σύστημα φροντίδας αδέσποτων γατών, ώστε να μην περιλαμβάνει τη θανάτωσή τους” σχολιάζει σε ένα σημείο του μηνύματός της η χρήστρια που πόσταρε τις φωτογραφίες με τα δώρα στο reddit.

ΠΗΓΗ REDDITGIFTS

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα