ΑΧΑ: Δωρεάν τεστ αντισωμάτων Covid -19 και αντιγριπικό εμβόλιο για όλους τους εργαζομένους

ΑΧΑ: Δωρεάν τεστ αντισωμάτων Covid -19 και αντιγριπικό εμβόλιο για όλους τους εργαζομένους

H AXA Ασφαλιστική παρέχει σε όλους τους εργαζομένους της τη δυνατότητα να υποβληθούν δωρεάν σε τεστ αντισωμάτων για τον Covid-19 και να εμβολιαστούν για να προστατευτούν από την εποχική γρίπη

Σε μία ακόμηκίνηση προστασίας της υγείας των εργαζομένων της προχώρησε η ΑΧΑ Ασφαλιστική,προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να υποβληθούν δωρεάν σε τεστ αντισωμάτων γιατον Covid-19 αλλά και σε εμβολιασμό για την εποχική γρίπη. Ησυγκεκριμένη ενέργεια εντάσσεται στο πρόγραμμα της Εταιρείας We Care for you, μέσω τουοποίου στηρίζει από το 2014 έμπρακτα τους ανθρώπους της για να ζουν καλύτερα.Αντίστοιχα, στο ίδιο πλαίσιο σχεδιάστηκαν και υλοποιήθηκαν όλα τα προληπτικάμέρα στα οποία προέβη ο οργανισμός από την πρώτη στιγμή που καταγράφηκε νέααύξηση κρουσμάτων κορωνοϊού στη χώρα μας.

Οι εργαζόμενοι τηςΑΧΑ που επιθυμούν, μπορούν να πραγματοποιούν το τεστ αντισωμάτων σεσυνεργαζόμενο δίκτυο διαγνωστικών κέντρων ενώ, παράλληλα, μπορούν ναεμβολιαστούν από τον γιατρό εργασίας για την εποχική γρίπη. Λόγω της συνύπαρξηςτης νόσου COVID-19 και του ιού της εποχικής γρίπης καί οι δύο αυτές προληπτικέςενέργειες συστήνονται από τους ειδικούς ως ένα επιπλέον μέτρο προστασίας.

Η AXA, η οποίακατέλαβε και φέτος μία από τις πρώτες θέσεις του θεσμού «Best Workplaces», επιβεβαιώνειμε τις ενέργειές της ότι μεριμνά με ουσιαστική φροντίδα και επιμέλεια για τηδιατήρηση των καλών συνθηκών υγείας και εργασίας του προσωπικού της,λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για την πρόληψη της μετάδοσης και διασποράςτου ιού μέσα από την εφαρμογή μιας σειράς συγχρονων πρωτοκόλλων με επίκεντρο τηνπροστασία των ανθρώπων της.

Για τιςπαραπάνω ενέργειες, εκπρόσωποι του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εργαζομένωντης ΑΧΑ Ασφαλιστικής δήλωσαν σχετικά:

«ΗΑΧΑ από την πρώτη στιγμή φρόντισε να λάβει απαραίτητα μέτρα και πρακτικέςπροστασίας για την πρόληψη της μετάδοσης και διασποράς του κορωνοιού έτσι ώστεοι εργαζόμενοι να είναι αλλά και να νιώθουν ασφαλείς. Με δωρεάν τέσταντισωμάτων Covid-19, αντιγριπικό εμβόλιο, προληπτική καραντίνα, διεύρυνση τηςτηλεργασίας, συνεχή ενημέρωση και επικοινωνία στέκεται πάντα με συνέπεια δίπλαστους εργαζομένους της, επιδεικνύοντας έμπρακτα με αυτόν τον τρόπο ευαισθησία,κοινωνική ενσυναίσθηση και αλληλεγγύη. Αυτές οι πρωτοβουλίες αναδεικνύουν αδιαμφισβήτητατο ανθρώπινο πρόσωπο της και σίγουρα δεν είναι τυχαίο ο τίτλος “Best Workplace” πουτης έχει αποδοθεί.»

Αναστασία Αντωνιάδου-Παλαιάκη, Μέλος Δ.Σ. Συλλόγου ΕργαζομένωνΑΧΑ Ασφαλιστικής

«Ηετοιμότητα και η αμεσότητα με την οποία ενέργησε η Εταιρεία μας στην υλοποίησητου πλάνου απομακρυσμένης εργασίας, από την αρχή της εμφάνισης του κορωνοϊούCovid-19 στην Ελλάδα και πρωτοβουλίες όπως η πρόσφατη δωρεάν παροχή τουτεστ αντισωμάτων και η οργάνωση για τη χορήγηση του εμβολίου κατά της εποχικήςγρίπης, δείχνουν την ιδιαίτερη ευαισθησία της σε θέματα πρόληψης για την υγείατου ανθρώπινου δυναμικού της. Τέτοιες ενέργειες, μεταξύ άλλων, αποκαλύπτουν ταποιοτικά χαρακτηριστικά που έχει μια εταιρεία που φέρει τον τίτλο “BestWorkplace”.»

Διονύσης Μουστακόπουλος, Μέλος Δ.Σ. Συλλόγου ΕργαζομένωνΑΧΑ Ασφαλιστικής

SHARE:

24Media Network