Η Adweb λανσάρει τη νέα πρωτοποριακή πλατφόρμα ADWEBONE.

Η Adweb λανσάρει τη νέα πρωτοποριακή πλατφόρμα ADWEBONE.

Μια end-to-end πλατφόρμα αγοράς διαφημιστικού χώρου με πλήρεις δυνατότητες DSP και SPP, αλλά με απλουστευμένο τρόπο χρήσης ακόμα και από μη ειδικούς.

Φτιάχτηκε “from ground up” με γνώμονα την ευκολία και την αποτελεσματικότητα, έτσι ώστε οι πελάτες μας να εστιάζουν σε αυτό που είναι σημαντικό για την επιχείρησή τους.

Xρησιμοποιώντας την πλατφόρμα ADWEBONE έχετε σημαντικά και ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα:

Πρόσβαση σε Premium Publishers

Προωθήστε το brand σας στους πιο premium digital publishers και mobile apps σε ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον ( Brand Safe) και σε οποιαδήποτε χώρα θέλετε να προωθήσετε το προϊόν ή την υπηρεσία σας.

Απλοποιήσαμε τo programmatic advertising buying για εσάς

Υλοποιήσαμε μια πλήρη πλατφόρμα με εύκολη χρήση και με στόχο να μπορεί κάποιος να εκμεταλλευτεί πλήρως τις δυνατότητες της μέσα στις πρώτες ημέρες της ενεργοποίησης του λογαριασμού του. Επιπλέον, η πλατφόρμα ADWEBONE σας παρέχει την προηγμένη δυνατότητα ενοποίησης της αγοράς διαφημιστικού χώρου και του reporting από διαφορετικά digital media channels , συμπεριλαμβανομένων των διαφημίσεων σε Google και Facebook.

Στοχεύστε με βάση το κοινό σας

Προσεγγίστε και αλληλοεπιδράστε με το κοινό σας σε κλίμακα και με ακρίβεια.

Μορφές διαφήμισης που προσθέτουν αξία στο Brand σας μέσω μιας ξεχωριστής διαφημιστικής εμπειρίας

Ξεχωριστά formats διαφήμισης από βίντεο έως δυναμικές διαφημίσεις προϊόντων, οι λύσεις μας παρέχουν τις δυνατότητες και τη λειτουργικότητα που χρειάζεται κάθε Brand για να δημιουργήσει αξία σε όλες τις φάσεις του “purchasing funnel”.

Πέρα από τα οφέλη για τους διαφημιζόμενους, και οι εκδότες έχουν τη δυνατότητα να αυξήσουν τα διαφημιστικά τους έσοδα σε πολύ μεγάλη κλίμακα προσεγγίζοντας τη ζήτηση από πελάτες οποιουδήποτε μεγέθους και κατηγορίας χωρίς επιπλέον κόστος.

H ανάπτυξη της πλατφόρμας συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΣΠΑ 2014-2020) με κωδικό έργου Τ1ΕΔΚ-03038 ( ολοκληρωμένη πλατφόρμα σχεδιασμού & διαχείρισης Programmatic Digital Ad Buying) στο πλαίσιο της δράσης «ΕΡΕΥΝΩ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ-ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ»

Για περισσότερες πληροφορίες και demo [email protected]

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα