Madame Ginger ΔΕ ΚΟΥΚΜΠΟΥΚ ΚΙΤ 61 λαχταριστές, πανεύκολες συνταγές για όλους

Διαβάζεται σε 2'
Madame Ginger ΔΕ ΚΟΥΚΜΠΟΥΚ ΚΙΤ 61 λαχταριστές, πανεύκολες συνταγές για όλους

Δεν πρέπει να λείπει από την κουζίνα κανενός foodie!

Μόλις κυκλοφόρησε η συλλεκτική πολυτελής κασετίνα ∆Ε ΚΟΥΚΜΠΟΥΚ με το βιβλίο της Madame Ginger και την υφασμάτινη τσάντα GINGERAKI! Σε πρωτότυπο χάρτινο κουτί από 100% ανακυκλώσιμο υλικό, το απόλυτο δώρο-combo για τα απανταχού gingerάκια και τους αγαπημένους τους.

Ιδανική για δώρο γενεθλίων, για early Christmas gift, για δώρο πασπαρτού στο secret Santa στο γραφείο, για κάθε περίσταση και κάθε κουζίνα!

 

Τίτλος: ΔΕ ΚΟΥΚΜΠΟΥΚ ΚΙΤ

Συγγραφέας: Madame Ginger

Εκδόσεις: Μίνωας

Κατηγορία: Υγιεινή διατροφή

ISBN: 978-618-02-1928-9

Κωδικός: 99071

Διαστάσεις: 17 x 24

Εξώφυλλο: Κουτί

Τιμή: 27,70 €

Για κάθε μοναδική συνταγή του ΔΕ ΚΟΥΚΜΠΟΥΚ δίνονται όλες οι απαραίτητες διατροφικές πληροφορίες υπό την επιμέλεια του διαιτολόγου-διατροφολόγου Μιχάλη Κάβδα, καθώς και σημάνσεις για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της, όπως το αν είναι πλούσια σε πρωτεΐνες ή αν ετοιμάζεται σε λιγότερο από 1 ώρα. Το βιβλίο περιέχει επίσης οδηγό PANTRY με νέα αλλά και γνώριμα υλικά που χρησιμοποιεί ξανά και ξανά και τα οποία έχει πάντα στο ψυγείο και το ντουλάπι της η Madame Ginger, καθώς και τα απαραίτητα σκεύη μαγειρικής τα οποία χρειάζεται κανείς για να μαγειρέψει τις πεντανόστιμες συνταγές του ΔΕ ΚΟΥΚΜΠΟΥΚ.

Τα gingerάκια που θα αποκτήσουν το ΔΕ ΚΟΥΚΜΠΟΥΚ θα γνωρίσουν τη μαγειρική του σήμερα!

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ και είναι διαθέσιμο στο madameginger.com/shop, καθώς και σε βιβλιοπωλεία όλης της χώρας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα