Στρατηγική συνεργασία για την PepsiCo και το AQUA Carpatica

Στρατηγική συνεργασία για την PepsiCo και το AQUA Carpatica

Η premium μάρκα νερού συμπληρώνει το χαρτοφυλάκιο προϊόντων που η PepsiCo προσφέρει στην Ευρώπη, ενώ υπάρχουν σχέδια για επέκταση του σε αγορές παγκοσμίως

ΑΓΟΡΑ, Ν.Υ., 2 Αυγούστου 2022 /PRNewswire/ Η PepsiCo, Inc. (NASDAQ: PEP) ανακοίνωσε σήμερα ότι έχει προχωρήσει σε στρατηγική συμφωνία με το premium νερό AQUA Carpatica, βάσει της οποίας θα κατέχει το 20% των μετοχών του. Η συμφωνία περιλαμβάνει το δικαίωμα διανομής του AQUA Carpatica σε Ρουμανία και Πολωνία και τη δυνατότητα επέκτασης του και σε άλλες αγορές, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών.

Οι πηγές του AQUA Carpatica, βρέθηκαν από τον Γιάννη Βάλβη, Έλληνα της διασποράς τρίτης γενιάς από τη Σαντορίνη, με ιδιαίτερα σημαντική και πολύπλευρη επιχειρηματική δράση. Στην αγορά, το AQUA Carpatica παρουσιάσθηκε το 2010, ενώ στην Ελλάδα ήρθε πριν ένα χρόνο. Περιλαμβάνει το Φυσικό Μεταλλικό νερό και το Φυσικώς Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό Νερό από παρθένες πηγές στα παρθένα δάση των Καρπαθίων Ορέων. Είναι το μόνο στον κόσμο χωρίς νιτρικά (το Φυσικώς Ανθρακούχο) και με ελάχιστα (το Φυσικό Μεταλλικό νερό). Επίσης δεν περιέχουν νάτριο ενώ περιέχουν φυσικούς ηλεκτρολύτες. Είναι σημαντικό να σημειώσουμε τη μοναδική, απαλή και βελούδινη γεύση τους. Προϊόντα με σημαντικές παγκόσμιες διακρίσεις κυρίως για τη γεύση και την ποιότητά τους.

«Το AQUA Carpatica, ένα νερό με εξαιρετική γεύση και σημαντική παρουσία στην αγορά, συμπληρώνει τέλεια το υπάρχον χαρτοφυλάκιο premium ποτών της PepsiCo», δήλωσε ο Silviu Popovici, Διευθύνων Σύμβουλος της PepsiCo Ευρώπης. «Είμαστε βέβαιοι ότι η σημαντική αξία του AQUA Carpatica θα έχει μεγάλη απήχηση στους πελάτες και τους καταναλωτές μας παγκοσμίως».

«Το AQUA Carpatica είναι μια μάρκα τόσο μοναδική όσο και ο τόπος προέλευσής της. Είμαι ενθουσιασμένος με την ευκαιρία να συνεργαστώ με την PepsiCo. Η συμφωνία αυτή, μας βοηθά να επεκτείνουμε το αποτύπωμά μας στην Ευρώπη και να διερευνήσουμε ευκαιρίες εισόδου σε νέες αγορές. Ευκαιρίες που θα φέρουμε το AQUA Carpatica και τα οφέλη του για την υγεία, σε νέους καταναλωτές», δήλωσε ο Jean Valvis, Ιδρυτής του AQUA Carpatica.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα