Ιρανός, μαχαίρωσε τη γραμματέα ανακρίτριας στην Ευελπίδων

Ιρανός, μαχαίρωσε τη γραμματέα ανακρίτριας στην Ευελπίδων
ΑΘΗΝΑ-ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ- ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟ .(EUROKINISSI) Eurokinissi

Στο κτίριο 10 της Ευελπίδων. Η γυναίκα νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στον Ευαγγελισμό. Ο αλλοδαπός δράστης συνελήφθη επί τόπου (vids)

Πανικός προκλήθηκε στα δικαστήρια της Ευελπίδων , όταν λίγο μετά τις 11 το πρωί ένας αλλοδαπός άντρας, ιρανικής καταγωγής μαχαίρωσε και τραυμάτισε με μαχαίρι τη γραμματέα της 28ης ανακρίτριας στο κτίριο 10, όπου στεγάζονται τα ανακριτικά γραφεία

Η δικαστικός υπάλληλος τραυματίστηκε αρκετά σοβαρά στο  θώρακα και την πλάτη. Δέχθηκε  τις πρώτες βοήθειες από γιατρούς και νοσηλευτές που βρέθηκαν στα δικαστήρια και  μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό με τραύματα στην ωμοπλάτη και στο κεφάλι, αφού κατά το περιστατικό έπεσε και χτύπησε. Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι εκτός κινδύνου.
 

Στη ΓΑΔΑ κρατείται ο δράστης

Ο αλοδαπός δράστης  -κατά δήλωσή του Ιρανός- συνελήφθη επί τόπου και κρατείται στη ΓΑΔΑ όπου ανακρίνεται. Ο αλλοδαπός -κατά δήλωσή του Ιρανός- ο οποίος

Μέχρι στιγμής, από την αστυνομία δεν έχουν διευκρινιστεί τα κίνητρα της επίθεσης, αλλά σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από τα δικαστήρια, ο αλλοδαπός ήταν κατηγορούμενος για ναρκωτικά και μετά την απολογία είχε μεταβεί στο κτίριο για να παραλάβει της διάταξη για περιοριστικούς όρους.

Εκεί, άγνωστο για ποιο λόγο, επιτέθεκε στη γραμματέα και τη μαχαίρωσε. Το θύμα διακομίστηκε στον Ευαγγελισμό όπου νοσηλεύεται, εκτός κινδύνου, ενώ ο δράστης συνελήφθη αμέσως μετά την πράξη του. Προανάκριση για την υπόθεση ενεργείται από την Ασφάλεια Αττικής.

Το ερώτημα είναι πώς πέρασε το αυτοσχέδιο μαχαίρι μέσα στα δικαστήρια της Ευελπίδων με δεδομένο ότι διεξάγεται έλεγχος για όλους όσους εισέρχονται εντός των δικαστηρίων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα