Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας

Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας
pixabay.com

Οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και να προμηθευτούν μέλι, από τους ίδιους τους παραγωγούς, από όλες τις περιοχές της χώρας μας που παράγουν αγνό, ποιοτικό μέλι.

Την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου θα ανοίξει τις πύλες του το 10ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας. Περισσότεροι από 250 μικροί παραγωγοί προσκαλούν το κοινό να απολαύσει το μέλι τους.

Οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και να προμηθευτούν μέλι, από τους ίδιους τους παραγωγούς, από όλες τις περιοχές της χώρας μας που παράγουν αγνό – ποιοτικό μέλι, όπως Βυτίνα, Κρήτη, Πιερία, Μεσσηνία, Ηλεία, Θεσσαλονίκη, Ροδόπη, Ικαρία, Κάρπαθο, Κέα, Λήμνο, Λέσβο, Τήνο, Ιωάννινα.

Πολλά κεράσματα και παραδοσιακά εδέσματα θα περιμένουν τους επισκέπτες του Φεστιβάλ και τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να απασχοληθούν δημιουργικά καθ’όλη τη διάρκεια του τριημέρου στον παιδότοπο του φεστιβάλ με εκδηλώσεις με κεντρικό θέμα “Γνωρίστε το μικρόκοσμο της μέλισσας”.

Στα πλαίσια του φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί Μελισσοκομικό Συνέδριο, γευσιγνωσίες μελιού και Γαστρονομικές Παρουσιάσεις με ελληνικό μέλι.

Στόχος του Φεστιβάλ είναι η προβολή και προώθηση του επώνυμου ελληνικού μελιού και των προϊόντων κυψέλης στο καταναλωτικό κοινό και στους χώρους μαζικής εστίασης.

pixabay.com

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ AGROPOST.GR

Πιστώθηκαν 8 εκατ. ευρώ σε Νέους Αγρότες της Δ. Ελλάδας και Κ. Μακεδονίας

Αμερικανική Γεωργική Σχολή: Με νέες ειδικότητες ξεκίνησαν οι εγγραφές

Εγκρίθηκαν 60 εκατ. για παλιές οφειλές σε βιολογικά και περιβαλλοντικά

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα